Connect with us

Ποδόσφαιρο

Νίκη με αβαντάζ

Published

on

Ο Διαγόρας καθάρισε εύκολα τον Αίαντα Γαστούνης με το ευρύ 3-0

 

Μια πολύ σημαντική νίκη με το ευρύ 3-0 απέσπασε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων στην έδρα του απέναντι στον Αίαντα Γαστούνης για τη 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Αλέξη Σπηλιόπουλου από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης «έπνιξε» τον αντίπαλό του δείχνοντας ότι δεν θα έχει καθόλου εύκολο απόγευμα.

Οι Βραχνιώτες γνώριζαν καλά ότι αυτό το παιχνίδι είναι «κλειδί» για την παραμονή τους και την πέτυχαν έχοντας και το αβαντάζ της ισοβαθμίας.

Το γκολ του Αποστολόπουλου στις καθυστερήσεις αποδείχτηκε «χρυσό» καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Αίαντα ο Διαγόρας έχει το πλεονέκτημα αφού στη Γαστούνη είχε ηττηθεί με 2-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα όπως προαναφέραμε ο Διαγόρας από τα πρώτα λεπτά έδειξε την δυναμική του. Στο 3’ της συνάντησης ο Αλεξανδρής είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον πορτιέρο του Αίαντα να αποκρούει.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Καλλιτσουνάκης πραγματοποιεί το σουτ και στην πορεία της μπάλας παρενέβη ο Σκεπετάρης οπότε κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

Στο 15’ σέντρα του Γεωργαντόπουλου. Ο Αποστολόπουλος με κεφαλιά δεν κατάφερε να κάνει το 2-0. Μετά το 25’ ο Αίαντας ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να κάνει κάποια τελική.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γαβριλόπουλου μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να ισοφαρίσει το παιχνίδι όμως και πάλι χωρίς να έχει ουσία.

Στο 60’ ήρθε ο τραυματισμός του Σίδερη και θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες το πόσο θα μείνει εκτός. Εννιά λεπτά αργότερα οι Βραχνιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Αλεξανδρή να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, τον Καρακίτσο να αποκρούει και να επιστρέφει η μπάλα στον πρώτον που κατέληξε στα δίχτυα (2-0).

Ο Διαγόρας έχει πάρει τα ηνία ξανά και είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του γηπέδου και στο 75’ ο Καπετανάκης σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι για να έρθει στο 94’ ο Αποστολόπουλος να διαμορφώσει το τελικό 3-0 με ωραίο πλασέ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος (86’ Καραμπούλας), Δημόπουλος, Σίδερης (60’ λ.τ. Σαρρής), Καπετανάκης, Ν. Βλασόπουλος (75’ Σταθόπουλος), Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος, Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος (86’ Σπανός), Καλλιτσουνάκης (75’ Αγκαράι).

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Καρακίτσος, Στανής, Βατσής, Ρίλντι, Δούλος, Τσακοπιάκος, Βράμπι (78’ Μπουρδέκας), Καράμπελας (67’ λ.τ. Θεοδωρόπουλος), Σταθάτος, Παπαχριστόπουλος (46’ Κάμπος), Ρετσιούλι (78’ Ντρέου).

 

Το πρόσωπο

Ο Διαγόρας σημείωσε μια σημαντική νίκη για τη 15η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής απέναντι στον Αίαντα Γαστούνης και σε αυτό συνέβαλε ο έμπειρος άσος Κίμης Αποστολόπουλος.

Πέρα από την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε σημείωσε και το τρίτο τέρμα της ομάδας του που σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Αίαντα θα έχει το αβαντάζ καθώς είχε ηττηθεί στη Γαστούνη με 2-0. Με λίγα λόγια το γκολ του Αποστολόπουλου αποδεικνύεται «χρυσό».

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

15η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου – Παναγρινιακός        0-0

Διαγόρας Βραχνεΐκων – Αίας Γαστούνης      3-0

Ναυπακτιακός Αστέρας – Τηλυκράτης          1-2

Αχέρων Καναλακίου – Παναιγιάλειος           1-0

ΠΑΟ Βάρδας – Παναχαϊκή         2-4

Αμβρακικός Λουτρού – ΑΟ Διαβολιτσίου      0-3 α.α.

Ρεπό: Αναγέννηση Άρτας.

ΕΠΟΜΕΝΗ

16η αγωνιστική

Διαγόρας Βραχνεΐκων- Εθνικός Σκουλικάδου

Παναγρινιακός- Αναγέννηση Άρτας

Αίας Γαστούνης- Ναυπακτιακός Αστέρας

Τηλυκράτης- Αμβρακικός Λουτρού

Παναιγιάλειος- ΠΑΟ Βάρδας

ΑΟ Διαβολιτσίου- Παναχαϊκή

Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement