Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων: Θέμα εκ του μη όντος του Κλίβελαντ σύμφωνα με την ΚΑΕ

Published

on

Θέμα εκ του μη όντος δημιουργήθηκε στον Απόλλωνα -σύμφωνα με την ΚΑΕ- και αφορούσε τον Αμερικανό Κλίβελαντ Τόμας, όταν προχθεσινό δημοσίευμα ιστοσελίδας από τις ΗΠΑ έκανε λόγο πως αποχώρησε από την μελανόλευκη ομάδα.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται τονίζουν στην ΚΑΕ και ο αθλητής παραμένει στον Απόλλωνα, καθώς περνά καλά και συνάμα σε παιχνίδια κρίσιμα είχε βοηθήσει τα μέγιστα.

ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Αρκετά σας μπερδέψαμε, όμως πάμε να… λύσουμε το κουβάρι! Μια μικρή καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων του Τόμας Κλίβελαντ ήρθε να «ταράξει» τα ήρεμα νερά του Απόλλωνα, λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ιωνικού, που έδωσε στην μελανόλευκη ομάδα τη… μισή παραμονή.

ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ!

Το δημοσίευμα ιστοσελίδας από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφέρει ότι το πρακτορείο που εκπροσωπεί τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ τονίζει ότι ο πελάτης του αποχώρησε από το κλαμπ, επειδή δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες οικονομικές συμφωνίες.

ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ…

Η «Γ» έψαξε, έμαθε και πλέον αποκαλύπτει τι συνέβη. Το πρακτορείο, λοιπόν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχε ενημερώσει τους διοικούντες την ΚΑΕ με έγγραφο που απέστειλε τονίζοντάς της, ότι πρέπει να εξοφληθεί άμεσα ο πελάτης τους, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πράγματι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, όμως οι διοικούντες την ΚΑΕ είναι διατεθειμένοι να τις διευθετήσουν τις επόμενες ημέρες.

«ΑΛΛΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ»

Αυτό το γνωρίζει ο Κλίβελαντ Τόμας, όπως και οι υπόλοιποι που βρίσκονται στη μελανόλευκη ομάδα, αλλά πιθανώς το εν λόγω πρακτορεί, θέλει να παίξει τα… «δικά του παιχνίδια» στην πλάτη του ιστορικού σωματείου. Άλλωστε από το στενό περιβάλλον του Απόλλωνα υποστηρίζεται πως «άλλοι σύλλογοι διώχνουν παίκτες επειδή τους χρωστούν χιλιάδες ευρώ και εμείς που τους οφείλουμε ούτε μήνα φωνάζουν;».

Πάντως σύμφωνα με τους ιθύνοντες την ΚΑΕ, ακόμη και να αποχωρήσει ο Τόμας Κλίβελαντ δε θα κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη, μιας και υπάρχουν πίσω οι Νίκος Τσιακμάς και Μήτρου-Λονγκ για να δώσουν λύσεις, όπως λόγου χάρη να… ξεκουράσουν τον Νίκο Δίπλαρο. Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΣΤΟΝ ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠΑΖΙΝΑΣ

Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε και ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Νίκου Βετούλα, ο 21χρονος φόργουρντ Περικλής Μπαζίνας έβγαλε τα μελανόλευκα και ντύθηκε στα πρασινο-πορτοκαλί του Αθλητικού Ομίλου Αγρινίου της Α2 Εθνικής κατηγορίας, μετά από εισήγηση του προπονητή της αγρινιώτικης ομάδας Γιάννη Διαμαντάκου. Εκεί θα βρει συμπαίκτη τον τέως του Προμηθέα Πάτρας, Περικλή Κουρουπάκη.

Από την έντυπη σημερινή έκδοση της “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement