Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας-Νίκος Ρογκαβόπουλος: «Στόχος η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας»

Published

on

Η μεγάλη γιορτή του κυπέλλου Ελλάδας πλησιάζει με τον Προμηθέα να υποδέχεται αύριο Σάββατο (20:00) τον ΠΑΟΚ στο «Δ. Τόφαλος», στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, έχοντας ως στόχο να πάρει την πρόκριση για το φάιναλ φορ της Κρήτης που θα διεξαχθεί στις 18-20 Φεβρουαρίου, την οποία ήδη έχουν εξασφαλίσει οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Στην πατρινή ομάδα υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και πίστη για την πρόκριση, με τους αθλητές του Προμηθέα να τα δίνουν όλα για να φτάσουν στον στόχο τους.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, μίλησε στο gnomip.gr για την αυριανή αναμέτρηση τονίζοντας: «Είναι για εμάς, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και στόχο έχουμε την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη. Θέλουμε να κάνουμε αξιόλογη πορεία και για αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα τα δώσουμε όλα».

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι και ο αντίπαλός μας έχει καλή ομάδα αλλά έχουμε πολύ καλή ψυχολογία ύστερα από τις επιτυχίες που σημειώσαμε σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Και κατέληξε λέγοντας: «Όμως για να γίνει πράξη αυτός ο στόχος, χρειάζεται αφενός να έχει πίστη στις δικές μας δυνάμεις, συγκέντρωση στην άμυνα και καθαρό μυαλό στην επίθεση, προκειμένου να φτάσουμε στην επιτυχία, που τόσο επιθυμούμε όλοι μέσα στην ομάδα».

ΣΠΥΡΟΣ Γ. ΝΤΙΝΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement