Connect with us

Παναχαϊκή

Με το ίδιο τέμπο…

Published

on

 

Η Παναχαϊκή σήμερα (3 μ.μ.) κοντράρεται στην Γαστούνη με τον τοπικό Αίαντα θέλοντας την 12η νίκη στο πρωτάθλημα

 

Μια ακόμα απόδραση αναζητά η Παναχαϊκή έχοντας μέσα στο «σακβουαγιάζ» τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου σήμερα στις 3 μ.μ. ταξιδεύει… στην γειτονική Ηλεία και συγκεκριμένα στην Γαστούνη καθώς αντιμετωπίζει για την 18η αγωνιστική τον Αίαντα που καίγεται για βαθμούς.

Αυτό που γνωρίζουν όλοι στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο είναι ότι για να παρθούν οι βαθμοί χρειάζεται να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, το ίδιο τέμπο έτσι ώστε να μην αφήσουν τον αντίπαλο να πάρει ανάσα.

Τρεις βαθμοί πολύ σημαντικοί για την Παναχαϊκή που θα την φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Αγωνιστικά προβλήματα οι κοκκινόμαυροι δεν έχουν και πάνε πάνοπλοι για να κατακτήσουν ένα ακόμα «διπλό» σε ένα βαρύ συνεχόμενο πρόγραμμα που έχουν.

Στο πλευρό τους και σε αυτό το ματς θα έχουν τους φιλάθλους καθώς η διοίκηση του Αίαντα ήρθε σε συνεννόηση με την αντίστοιχη της Παναχαϊκής να της δοθούν 100 εισιτήρια.

Οι κοκκινόμαυροι θα έχουν λοιπόν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους και θα είναι ο 12ος παίκτης σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την τελευταία χθεσινή προπόνηση ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Κολοβούρης, Παπαδόπουλος, Κυβελίδης, Στεργίδης, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Γούλας, Καρπαθάκης, Στασινόπουλος, Κέρι, Θανόπουλος, Αλεξόπουλος, Μικελάτος, Λιμάτσι, Λούσκος, Κόκας, Λιποράσε, Παπαχρονόπουλος, Μαστραντωνάκης, Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί, Μαγκάκης και Μπουρλάκης.

Ο Μεσσήνιος διαιτητής Ηλίας Ρέκκας θεωρείται ένα καλός ρέφερι κάτι που έχει ανάγκη η Παναχαϊκή κυρίως στα εκτός έδρας ματς. Βοηθοί του θα είναι ο Ηλίας Μπουρίκας και ο Νίκος Γκούμας.

Στη Λευκάδα ο Τηλυκράτης θα φιλοξενήσει τον Παναιγιάλειο, παιχνίδι που θα διευθύνει ο Κώστας Τσοπλάκος από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τους Βλαχοδήμο και Γαλανόπουλο, ενώ ο Αχαιός Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους Ανδριανό και Γαλάνη θα βρεθούν στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο και στην αναμέτρηση του Ναυπακτιακού με τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Ναυπακτιακός Αστέρας- Εθνικός Σκουλικάδου, Νίκος Χρονάς (Αχαΐας)

Αναγέννηση Άρτας- Αχέρων Καναλακίου, Κώστας Γιούργας (Κέρκυρας)

Διαγόρας Βραχνεΐκων- Αμβρακικός Λουτρού α.α. 3-0

Παναγρινιακός- ΠΑΟ Βάρδας, Γιώργος Φίτσας (Κέρκυρας)

Αίας Γαστούνης- Παναχαϊκή, Ηλίας Ρέκκας (Μεσσηνίας)

Τηλυκράτης- Παναιγιάλειος, Κώστας Τσοπαλάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

Ρεπό: ΑΟ Διαβολιτσίου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement