Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παρέμβαση της «Ώρα Πατρών» για την Κοινωφελή

Published

on

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου για τους 280 εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας, η «Ώρα Πατρών» σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη δημοτική Αρχή για υποκρισία, αναφέροντας πως «μέχρι το 2019 με την προηγούμενη κυβέρνηση υποσχόταν στους εργαζόμενους και κυρίως προεκλογικά, ότι θα τους μονιμοποιήσει.

Η στάση αυτή άλλαξε μετά τις δημοτικές και εθνικές εκλογές. Η δημοτική αρχή επέρριψε ευθύνες στο σύστημα, στη νομική υπηρεσία… Δικαίως διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι ότι «μας κοροϊδέψατε κ. Πελετίδη».

Είναι υποκριτική η στάση της Δημοτικής Αρχής, αφού το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και εξουσιοδότησε το Δήμαρχο ότι «καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και να παραμείνουν στην εργασία» ο δήμαρχος αλλά υποστήριξε στο δικαστήριο δεν μετέφερε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αφήνοντας τους εργαζόμενους εκτεθειμένους και εξοργισμένους.
Επαναφέρουμε άλλη μία φορά την πρόταση μας, το θέμα της ΑΝΕΡΓΙΑΣ να έρθει ως αποκλειστικό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να συνταχθεί ένα ολοκληρωμένο, τεκμηριωμένο και μαχητικό κίνημα διεκδίκησης».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement