Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Φίλιππος Λιάκος νέος επικεφαλής της παράταξης “Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πρωτοφανή συμμετοχή και μετά από δυο παρατάσεις της εκλογικής διαδικασίας , ο Φίλιππος Λιάκος αναδείχθηκε νικητής στις  εσωπαραταξιακές εκλογές της “Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών” λαμβάνοντας 925 ψήφους, έναντι 599 του Αλέξιου Ορδίτη.

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν αργά τη νύχτα, καθώς οι κάλπες έκλεισαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής. Στις κάλπες προσήλθαν συνολικά 1.543 άτομα, ενώ αρκετοί δεν κατάφεραν να ψηφίσουν.

Ο νικητής των εσωπαραταξιακών εκλογών, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε:

“Αγαπητοί μου συνδημότες,

Σήμερα όλοι μαζί κάναμε την αρχή για μία δυνατή και ενωμένη παράταξη, για έναν δυνατό και μεγάλο Δήμο! Η σημερινή νίκη στις εκλογές είναι ΝΙΚΗ όλων των δημοτών της Δυτικής Αχαΐας, είναι ΝΙΚΗ της δημοκρατίας μας!

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, για την αθρόα συμμετοχή σας που ξεπέρασε ακόμη και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες, αλλά κυρίως για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!
Σήμερα κερδίσαμε την πρώτη μάχη! Αυτήν που δώσαμε για τους πολλούς!

Με ευγνωμοσύνη, απέραντη εκτίμηση και σεβασμό αύριο θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί για να χαράξουμε μία νέα πορεία με οδηγό μας την αλήθεια, την ειλικρίνεια και την ελπίδα

Μία νέα μέρα ξεκινά για τη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», για τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας!

Μαζί για τον τόπο μας, μαζί για τον Δήμο που θέλουμε!”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement