Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Περιβόλα ο Κώστας Σβόλης και μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη»

Published

on

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης και τα μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προβλήματα της Περιβόλας, εκεί όπου τους υποδέχθηκαν τα μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γνωστό κατάστημα του Χρ. Γκοτσόπουλου  με γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, τα οποία διογκώνονται καθημερινά όλο και περισσότερο εξαιτίας της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής.

Η κακή κατάσταση των δρόμων, η απουσία εσχάρων σε φρεάτια και αυλάκια νερού, η εγκατάλειψη πλατειών και αθλητικών χώρων και η σταθερή υποβάθμιση της Περιβόλας σε όλα τα επίπεδα αποτελούν τα σοβαρά προβλήματα των κατοίκων.

Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε να κάνουμε αυτό που πρέπει για την περιοχή όταν αναλάβουμε τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας αμέσως μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Όλα τα αιτήματα των κατοίκων είναι λογικά και δίκαια και πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί κωφεύει η Δημοτική Αρχή, ενώ θα μπορούσε με απλές παρεμβάσεις να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να δώσει προοπτική και ανάπτυξη στην περιοχή τους.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο της Περιβόλας για τη φιλοξενία και υποσχόμαστε ότι θα προωθήσουμε όλα τα αιτήματά τους και στο Δημοτικό Συμβούλιο και σαν νέα Δημοτική Αρχή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement