Connect with us

Ερασιτεχνικό

Έρχεται με φόρα η Ακράτα (Ολο το ρεπορτάζ των Play off)

Published

on

 

«Καθάρισε» την Αχαϊκή εκτός με 3-0- Διπλάρα η Νίκη στον Ριόλο- Ο Άρης 4-2 τον Αετό- Το Πάτραι 1-0 τον Αστέρα- Ισόπαλο το Δόξα Παρ.- Ατρόμητος (1-1) αλλά και το ντέρμπι (0-0) ανάμεσα στην Θύελλα και τον Κεραυνό

 

Άλωσε την Κ. Αχαΐα η Αιγείρα/Ακράτα στην πρεμιέρα των play off της Α’ Κατηγορίας καθώς επικράτησε με το ευρύ 3-0 της Αχαϊκής.

Η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά έδειξε την δυναμική της και με δύο τέρματα του έμπειρου Σπανού και ένα του Κατσιγιάννη πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς στη διαδικασία.

Θύελλα Πατρών και Κεραυνός, στο ντέρμπι της πρεμιέρας ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ μένοντας πίσω από τη διεκδίκηση του τίτλου. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με εκατέρωθεν ευκαιρίες χωρίς όμως να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Από την άλλη το Πάτραι έκανε τον καθήκον του νικώντας εκτός έδρας τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων με 1-0 και παρέμεινε στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα της ειδικής βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Ο Άρης Πατρών αν και φάνηκε ότι θα κερδίσει με ιδιαίτερη ευκολία τον Αετό Πατρών έχοντας σημειώσει στο πρώτο μέρος τρία γκολ, το τελικό 4-2 ήρθε πιο δύσκολα αφού στο 78’ το συγκρότημα του Χάρη Ράντου είχε μειώσει σε 3-2.

Τεράστιο «διπλό» ήταν αυτό που πήρε η Νίκη Προαστίου με 2-1 στον Ριόλο δείχνοντας ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος στα μπαράζ ανόδου. Το συγκρότημα του Νίκου Πατρώνη άνοιξε το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό με τον Αντωνόπουλο για να ισοφαρίσει στην επανάληψη ο Πανμοβριακός με τον συνήθη ύποπτο Γ. Γραμματικόπουλο και στο 82’ ο Ντζάνης να δώσει το τρίποντο στην ομάδα της Νίκης.

Τέλος ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Δόξας Παραλίας με τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

 

 

Τι μας έκανε αίσθηση

Ο «άρχοντας» της αναμέτρησης του ντέρμπι ανάμεσα στη Θύελλα Πατρών και τον Κεραυνό, Γιώργος Παπαδόπουλος λίγο πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο κρατούσε την μπάλα του αγώνα στην οποία επάνω έγραφε «Stop war»: σταματήστε τον πόλεμο. Ο ρέφερι πριν από την αναμέτρηση έγραψε στην μπάλα αυτό ακριβώς που ζητάει όλος ο κόσμος, να σταματήσει ο πόλεμος.

 

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ

Ο Άρης Πατρών δεν ξεχνάει και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Στο παιχνίδι του Σαββάτου στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Αετό Πατρών η διοίκηση της ομάδας τίμησε έναν παλιό ποδοσφαιριστή της που πλέον αγωνίζεται στην ομάδα της Αγίας Σοφίας.

Όπως ανέφερε η διοίκηση των ερυθρόλευκων τίμησε τον Στάθη Γιαχαλή που έχει διαγράψει στο σωματείο τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Να θυμίσουμε ότι ο έμπειρος αμυντικός είχε φορέσει την φανέλα του Άρη από το 2013 πανηγυρίζοντας άνοδο στην Α’ Κατηγορία και δύο τελικούς του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Στην φωτό ο Γιαχαλής μαζί με τον γιο του Νικόλα και το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας Μιχάλη Τσαφταρόπουλο.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 0-0

ΓΚΟΛ:-

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος..

ΘΥΕΛΛΑ (Σ. Πεφάνης): Κουγιουμτζόπουλος, Ν. Κωνσταντινίκης, Αδαμόπουλος, Νικολόπουλος (70’ λ.τ. Ντίνος), Κατριβέσης, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Γκάτσης, Κουτσαντώνης, Κ. Κωνσταντινίδης, Πανίτσας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Χ. Καραπίτσος): Τσαπαλός, Ταρνάρης, Κασιώνης, Σπανογιάννης, Τρίγκας, Καραχανίδης (58’ Μιχαηλίδης), Κούστα, Σπανός (90’ Στασινός), Τσάτο (82’ Παναγιωτόπουλος), Κουραχάνης, Σταυριανόπουλος (58’ Ντόμας).

 

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 4-2

ΓΚΟΛ: 2΄Κουτρούμπας, 6΄Μητρόπουλος, 37΄Λυμπέρης, 95΄Κωστής- 65΄ πεν. Λαζανάς, 78΄Παπαδιονυσίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος.

ΑΡΗΣ (Θ. Παπουτσής): Χάχαλης, Πανάρετος, Λάτσης (83’ Σπανός), Μετζελόπουλος, Δασουράς, Κουτρούμπας, Αγγελής (52’ Σολωμός), Μπούμπαλης, Λυμπέρης, Μητρόπουλος (58’ Καταρτζόπουλος), Κωστής.

ΑΕΤΟΣ (Χ. Ράντος): Σιδέρης, Παπαχρήστος (62’ Κλουκίνας), Θεοδώρου (17’ Αναγνώστου -46’ Μπίρης), Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης, Πανόπουλος, Καραπιπέρης (46’ Παπαλεξόπουλος), Μαράτος, Παπαδιονυσίου, Θεοφάνης (72’ Θεοφανόπουλος).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ-ΠΑΤΡΑΙ Α.Π.Σ. 0-1

ΓΚΟΛ: 43’ Δημητρακόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. (Α. Χαρακίδας): Αθανασακόπουλος, Θωμάς, Κράγια, Καρανικόλας (61’ Χαραλαμπόπουλος), Τογαντζής, Ζαφειρόπουλος(75’ Τσεκούρας), Κοτσίνης (61’ Κατσαρός), Τζώλλας, Αθανασόπουλος, Βασιλόπουλος (75’ Μάντζαρης), Νάνος (85’ Γιωτόπουλος).

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Φωτόπουλος, Μιχαλόπουλος, Γερογιάννης, Ιωάννου, Ζέλος, Παπαγεωργίου (80’ Φούφουλας), Σαμπανέι, Αγριμάκης (76’ Αλεξανδρής), Δημητρακόπουλος, Γραμματικόπουλος, Γεωργόπουλος.

 

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 1-1         

ΓΚΟΛ: 7΄ Φωτόπουλος – 3΄Τσάκωνας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κεφίλης (Κόρινθος).

ΔΟΞΑ (): Σμιγάδης, Δημακόπουλος (76’ Σίδερης), Πυρρής, Λαζανάς, Νίκας, Νικολόπουλος (76’ Βγενόπουλος), Στάμος, Αγγελούσης, Βέρρας, Φωτόπουλος (86’ Τσιβγινίδης), Γκολφινόπουλος (56’ Μπινιέρης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Β. Φίλιππας): Καλλιακμάνης, Χαϊκάλης, Πανταζόπουλος, Βασιλείου, Κούσουλας, Νικολάι, Μαργώνης, Παπαγεωργίου, Τσάκωνας (65’ Σώζος), Αναγνώστου, Πρίφτης (54’ Μπίτρας).

 

ΑΧΑΪΚΗ-ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ 0-3

ΓΚΟΛ: 67’ 80’ Σπανός, 95’ Κατσιγιάννης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Πράνταλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 77’ Ντουράι – 76’ Τσίμπιτσης.

ΑΧΑΙΚΗ (Γ. Λαγός): Κωνσταντινόπουλος, Πογιαντζής (83’ Α. Αγγελόπουλος), Σαν Φιλίππο, Μπάδας, Δ. Αγγελόπουλος (72’ Μούζος), Βαλογιάννης, Μπουρλάκης, Κατσίνας, Λαζανάς (72’ Σουρανής), Καζαντζής (83’ Μπίκος), Ντουράι.

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ (Φ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Τσούρας, Οικονόμου, Μανθόπουλος, Π. Μητρόπουλος (93’ Καραχάλιος), Μαγγίνας, Σπανός (93’ Αλέφαντος), Τσίμπιτσης, Ξύδης, Καλέλλης (66’ Κατσιγιάννης), Δ. Μητρόπουλος (88’ Σταυρόπουλος).

 

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ-ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ 1-2

ΓΚΟΛ: 57΄Γραμματικόπουλος – 3΄Αντωνόπουλος, 82΄ Ντζάνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Οικονόμου.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Ν. Τσολόπουλος): Μπακάλης, Π. Κάτσενος (80’ Θ. Σπυρόπουλος), Μπακατσέλος, Κοκκίνης, Διακάτος, Β. Σπυρόπουλος, Δ. Αθανασόπουλος (75’ Χρυσανθόπουλος), Λιάκος, Αρ. Κάτσενος (75’ Χρόνης), Νιφορόπουλος, Γραμματικόπουλος.

ΝΙΚΗ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Σταματάκης, Γερολυμάτος, Μανούσος, Πολύδωρος, Διαμαντόπουλος, Καϊμακάς, Ντζάνης (82’ Μοσχόπουλος), Φούντος (75’ Γιαννακάκης), Αντωνόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (70’ Σολωμός).

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πανμοβριακός-Νίκη Πρ. 1-2

Αχαϊκή- Αιγείρα/Ακράτα 0-3

Δόξα Παρ.-Ατρόμητος Π. 1-1

Αστέρας Τσουκ.-ΑΠΣ Πάτραι 0-1

Άρης Π.-Αετός Π.  4-2

Θύελλα Π.-Κεραυνός Α.Β. 0-0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αιγείρα/Ακράτα-Πανμοβριακός

Νίκη Πρ.-Αχαϊκή

ΑΠΣ Πάτραι-Δόξα Παρ.

Ατρόμητος Π.-Αστέρας Τσουκ.

Κεραυνός Α.Β. -Άρης Π.

Αετός Π.-Θύελλα Π.

 

PLAYOFF

ΑΠΣ Πάτραι            1-0      6

Αιγείρα/Ακράτα     3-0      6

Άρης Πατρών          4-2      5

Νίκη Προαστίου     2-1      3

Δόξα Παραλίας       1-1      3

Κεραυνός                 0-0     3

Αχαϊκή                     0-3      3

Θύελλα Πατρών    0-0      2

Ατρόμητος Π.         1-1      1

Αστέρας Τσουκ.     0-1      1

Αετός Πατρών        2-4      1

Πανμοβριακός       1-2      0

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement