Connect with us

Στοίχημα

Κουρασμένη αλλά ποιοτική η Αταλάντα

Published

on

 

Αρκετά καλά πήγε το Σαββατοκύριακο για τους παίκτες του στοιχήματος, μιας και τα περισσότερα φαβορί επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και κυρίως στο Live βγήκαν σημεία που είχαν πάρει μεγάλο ποντάρισμα.

Μάθε τα πάντα για τις αθλητικεσ μεταδοσεισ

Σήμερα η μέρα έχει μερικά αρκετά ενδιαφέροντα ματς, κυρίως στα μέρη μας, με ματς που κρίνουν πολλά στην ουρά. Στοιχηματικά θα πάμε στην αγαπημένη μας Σέριε Α’, εκεί όπου η Αταλάντα υποδέχεται τη Σαμπντόρια.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες στο Φάληρο κόντρα σε ένα μέτριο Ολυμπιακό και το 2-1 του πρώτου αγώνα έγινε 5-1, με τους Ιταλούς να παίζουν όσο χρειάζεται, με ηγέτη τον Μαλινόφσκι. Η ομάδα από το Μπέργκαμο επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, εκεί όπου κυνηγάει τη Γιουβέντους στη μάχη της 4άδας και οποιαδήποτε απώλεια, ειδικά εντός έδρας, θεωρείται απαγορευτική. Ο Γκασπερίνι είδε 3 πολύ σημαντικούς του παίκτες να βγάζουν τη προπόνηση μετά από καιρό, ο λόγος για τους Παλομίνο, Μιράντσουκ και Μουριέλ, όμως δύσκολα θα ξεκινήσουν. Εκτός οι Ζαπάτα και Ίλιτσιτς, τιμωρημένοι οι βασικότατοι στόπερ Τζιμσίτι και Ντεμιράλ.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Όσο καλά αποδίδει στη Γένοβα η Σαμπντόρια φέτος, τόσο προβληματίζει όταν βγαίνει μακριά από εκεί. Οι «μπλουτσερκιάτι» επιβλήθηκαν άνετα 2-0 της Έμπολι στο τελευταίο χρονικά ματς τους, είναι σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως θα χρειαστεί να παλέψουν ακόμα περισσότερο για να μη μπλέξουν μέχρι τέλους. Το ματς στο Μπέργκαμο θα είναι πολύ δύσκολο, όμως ο Τζαμπάολο πιστεύει στην ομάδα του και θεωρεί πως το ρεκόρ εκτός έδρας θα βελτιωθεί. Τιμωρημένοι οι βασικοί Καντρέβα και Μπερεζίνσκι, τραυματίες οι Γκαμπιαντίνι, Ντάρμσγκαρντ και Άσκιλντσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δυο ομάδες θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για τους βαθμούς, μιας και έχουν σημαντικούς στόχους. Η Αταλάντα είναι ανώτερο σύνολο, έχει επιστροφές, όμως αμυντικά σήμερα θα έχει απουσίες. Θεωρούμε πως το ματς θα έχει γκολ και από τις δυο, στο 1.85 το γκολ-γκολ από τον Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης χρήσιμες πληροφορίες και αξιολογήσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα καθώς και το πρόγραμμα με τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ροή ειδήσεων

Advertisement