Connect with us

Στοίχημα

Η μεγάλη ευκαιρία για Ναντ και Μονακό

Published

on

Ένα πολύ σημαντικό σημείο της σεζόν είναι αυτό για τις ομάδες που έχουν βάλει στόχο το Κύπελλο στις χώρες τους, καθώς έχουμε φτάσει στις τελικές φάσεις των διοργανώσεων αυτών. Πέρα από τη χώρα μας που έχει εξ’ αναβολής ματς για το πρωτάθλημα, σε όλη την Ευρώπη έχουμε ματς Κυπέλλων.

Μάθε τα πάντα για τα μελετημένα προγνωστικά .

Στη Γαλλία, είμαστε στα ημιτελικά και 4 αουτσάιντερ δίνουν τη δική τους μάχη για να βρεθούν στο τελικό. Ναντ και Μονακό συγκρούονται σήμερα και αναμένεται ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι.

ΝΑΝΤ: Παρότι δεν έχει καταφέρει να βρεθεί για μεγάλο διάστημα κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη από τη Λιγκ 1, η Ναντ παραμένει μια από τις πιο αξιόπιστες εντός έδρας ομάδες στη Γαλλία. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τώρα έχει ηττηθεί μόνο από τη Μαρσέιγ στο «Μποζουάρ» και αυτός είναι ο βασικός λόγος που βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Τελευταίο εμπόδιο πριν το τελικό είναι η Μονακό, που θα έρθει με… άγριες διαθέσεις στη Δυτική πλευρά της χώρας. Αγκουστιέν, Μερλέν και Σιμόν θα είναι απώλειες στην επίθεση, ενώ η ομάδα θα στερηθεί τους Φάμπιο και Καστελέτο στην άμυνα.

ΜΟΝΑΚΟ: Με ήττες σαν αυτή που υπέστη η Μονακό πριν μερικές ημέρες στην έδρα της από τη Ρεμς, οι Μονεγάσκοι δεν έχουν καμία ελπίδα να προλάβουν την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμέν είχε τη πρωτοβουλία και τη πρωτοπορία στο σκορ σχεδόν σε όλο το ματς, όμως η αμυντική της αδράνεια και η αποβολή του Ζαν Λούκας την έριξαν στο… καναβάτσο από το πουθενά. Το Κύπελλο είναι ο βασικός, πλέον, στόχος και όλοι είναι έτοιμοι για «πόλεμο» στη Νάντη. Ο Λούκας παίζει κανονικά, εκτός παραμένουν οι γνωστοί Μπεντιασίλε, Γκολοβίν, Φάμπρεγκας, Ντιατά και Μποαντού.

Στοιχηματικές εταιρείες και στοίχημα μπόμπες στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δυο ομάδες έχουν ρίξει το βάρος στο Κύπελλο, καθώς είναι ίσως η μοναδική τους ευκαιρία να παίξουν του χρόνου στην Ευρώπη. Η επιθετική δυναμική της Μονακό έρχεται σε εξισορρόπηση με την ισχυρή έδρα της Ναντ. Ο συνδυασμός μας δίνει το γκολ-γκολ στο 1.87 του Stoiximan.

Ροή ειδήσεων

Advertisement