Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α΄ΕΠΣΑ: Αποκριάτικη δράση στα playoff-Ποια ματς ξεχωρίζουν

Published

on

Στα γήπεδα θα βρεθούν σήμερα οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας, ειδικά αυτές οι οποίες αγωνίζονται για τα μπαράζ ανόδου.
Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο σημαντικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Θ. Χρυσανθόπουλος» ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Άρη Πατρών.

Ένα ματς-κλειδί για τους ερυθρόλευκους της Πλατείας Ελευθερίας που θέλουν τη νίκη για να βρίσκονται κοντά στην πρώτη θέση αφού στόχος τους είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική.
Τον ίδιο στόχο έχει και η ομάδα του Πάτραι που υποδέχεται στα Προσφυγικά τη Δόξα Παραλίας. Οι «πράσινοι» του Σταμάτη Σαρρή έχουν ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα Play off και θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες και να συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση.
Κάτι ανάλογο αναζητά και η Αιγείρα/Ακράτα η οποία φιλοξενεί τον Πανμοβριακό Ριόλου. Θεωρητικά η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά θα πάρει τη νίκη και θα κάνει το δύο στα δύο στα μπαράζ ανόδου.
Ο Αετός Πατρών υποδέχεται στο Ενωσιακό γήπεδο και όχι στην Αγυιά την ομάδα της Θύελλας με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στα μπαράζ.
Η Νίκη Προαστίου υποδέχεται την Αχαϊκή με τους μικρούς του Νίκου Πατρώνη να μην είναι εύκολη λεία για τους κιτρινόμαυρους. Τέλος ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.
Ο Καδδάς στο «Θ. Χρυσανθόπουλος»
Ο Παναγιώτης Καδδάς ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας να διευθύνει το σημαντικό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Άρη Πατρών.
Στο ενωσιακό γήπεδο ο Νίκος Χρονάς θα «σφυρίξει» το Αετός-Θύελλα ενώ στα Προσφυγικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στο Πάτραι και τη Δόξα Παραλίας.
Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας: Αετός Πατρών-Θύελλα Πατρών, Νίκος Χρονάς
Γήπ. Θ. Χρυσανθόπουλος: Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Άρης Πατρών, Παναγιώτης Καδδάς
Γήπ. Ζαρουχλεΐκων: Ατρόμητος Πατρών-Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Στέφανος Μαχαίρας
Γήπ. Προσφυγικών: Πάτραι Α.Π.Σ.-Δόξα Παραλίας, Γιώργος Παπαδόπουλος
Γήπ. Προαστίου: Νίκη Προαστίου-Αχαϊκή, Βαγγέλης Σαφαρίκας
Γήπ. Ακράτας: Αιγείρα/Ακράτας-Πανμοβριακός Ριόλου, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

ΚΥΠΕΛΛΟ

Ροή ειδήσεων

Advertisement