Connect with us

Στοίχημα

Θέλει τη διάκριση η Νότιγχαμ

Published

on

 

Μετά από ένα σούπερ Σαββατοκύριακο και με την Ευρωπαϊκή εβδομάδα να έρχεται με μεγάλα παιχνίδια, σήμερα Δευτέρα έχουμε αρκετά ματς στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι, όμως τα περισσότερα είναι από πολύ χαμηλές κατηγορίες.

Μάθε τα πάντα για την εγγραφή στοίχημα

Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζει είναι αυτό που θα γίνει για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ανάμεσα σε δυο ομάδες της Τσάμπιονσιπ, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Χάντερσφιλντ.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Μπορεί η σεζόν να μην ξεκίνησε ιδανικά για την «ελληνική» Νότιγχαμ, όμως μετά τη πρόσληψη του Στίβεν Κούπερ, οι «σερίφηδες» κάνουν πορεία πρωταθλητισμού στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν αποκλείσει ακόμα και την Άρσεναλ για να βρεθούν εδώ στο Κύπελλο. Στόχος βασικός είναι τα πλέι-οφ, όμως η Φόρεστ δύσκολα θα αφήσει τη μεγάλη ιστορική ευκαιρία να περάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου περιμένει η Λίβερπουλ. Ο Ουαλός τεχνικός πιθανότατα να κάνει ένα «φρεσκάρισμα» στο αρχικό σχήμα, όμως θα παίξει επιθετικά. Βασική η απουσία του φορ Γκράμπαν, εκτός και ο Σο.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Μια πολύ μέτρια έως κακή περσινή χρονιά, είχε αφήσει τους φίλους της Χάντερσφιλντ να πιστεύουν πως η ομάδα τους φέτος θα έδινε μάχη για τη σωτηρία της. Η μεγάλη διάψευση, όμως, ήρθε από τους παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν, οι οποίοι παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτή τη στιγμή είναι μόνοι στη 2η θέση πίσω από τη Φούλαμ, μια θέση που δίνει άνοδο! Φυσικά, υπάρχει και το Κύπελλο, όμως ο Ισπανός τεχνικός πιθανότητα θα κάνει αλλαγές, μιας και το πρωτάθλημα δείχνει να έχει μεγάλη προτεραιότητα. Για το ματς στο Νότιγχαμ σίγουρα εκτός είναι οι Κόλγουιλ, Βαγιέχο, ενώ δύσκολα θα παίξουν οι Άαρονς και Σκόφιλντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι διαφορές που έχουν οι δυο ομάδες είναι μικρές αναφορικά με τη ποιότητά τους, όμως η Χάντερσφιλντ, εδώ που έχει φτάσει, θα δώσει βάση κυρίως στη μάχη της ανόδου. Είναι, έτσι, μια μεγάλη ευκαιρία για τη Νότιγχαμ να βρεθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Παίρνουμε τον άσο στο 2.00.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement