Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στις 19 Μαρτίου η πιθανή άφιξη Μητσοτάκη –Καραμανλή για την Πατρών-Πύργου

Published

on

 Η 19η Μαρτίου (Σάββατο) είναι σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ», η πιθανή ημερομηνία επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με την ευκαιρία εκκίνησης του έργου της Πατρών – Πύργου.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γνώμη» στο σημερινό φύλλο της, με τα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού να έχουν σχεδόν στηθεί στον οδικό άξονα Πατρών – Πύργου (είναι σχεδόν έτοιμα τα δύο σε Καμίνια και Καραίϊκα ενώ ετοιμάζεται άλλο ένα στην Αμαλιάδα), η επίσκεψη του πρωθυπουργού, μαζί με τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, έχει πλέον τεθεί οριστικά επί τάπητος, ωστόσο τα πάντα τελούν υπό αίρεση, δεδομένων των διεθνών εξελίξεων.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού, όπως είχε γράψει η «Γ» από τις 18 Φεβρουαρίου, εδώ και αρκετό καιρό προγραμματιζόταν για τα μέσα Μαρτίου και αφού προηγουμένως ήσαν όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το σημαντικό οδικό έργο. Τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν έχουν τηρηθεί, ωστόσο ο πόλεμος στην Ουκρανία δημιουργεί «μεταβλητές» που είναι δύσκολο να προβλεφθούν και γι’ αυτό στο Υπουργείο Υποδομών και το Μαξίμου έχουν «τσεκάρει» την 19η Μαρτίου 2022, πλην άλλου απροόπτου…

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement