Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Οι αντίπαλοι στα πλέι-οφ ανόδου-Οι σίγουροι και οι εκκρεμότητες

Published

on

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ σε ότι αφορά τα πλέι-οφ, ολοκληρώθηκε και τυπικά το Σάββατο, με το Πάτραι, να κατακτά δικαίως το πρωτάθλημα, έχοντας ως απολογισμό 23 νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα.

Πλέον το βλέμμα όλων στρέφεται στους αγώνες μπαράζ, όπου το Πάτραι καλείται να κάνει το επόμενο βήμα, έτσι ώστε να επιστρέψει μετά από 22 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.
Στο δρόμο των «πρασίνων» θα βρεθούν οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων Ηλείας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας και Αρκαδίας.
Μέχρι στιγμής οι σίγουροι αντίπαλοι της ομάδας του Σταμάτη Σαρρή, είναι ο Πανθουριακός από τη Μεσσηνία και ο Παλληξουριακός από την Κεφαλληνία.
Στην Αρκαδία, προπορεύεται ο Πανθυρεατικός Άστρους, ενώ στην Ηλεία εκκρεμεί ο δεύτερος αγώνας μπαράζ μεταξύ Πανηλειακού και Ξενοφώντα Κρεσταίνων, με το πρώτο ματς να λήγει ισόπαλο 1-1. Στη Ζάκυνθο την Μεγάλη Τετάρτη τίθενται αντιμέτωποι στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι η Θύελλα Αμπελοκήπων και ο ΑΟ Κατασταρίου, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο. Τέλος στη Λακωνία ο Αμυκλιακός, κοντράρεται με τον Πανγυθεατικό με τον νικητή να αναδεικνύεται εντός της εβδομάδας.
Τα πλέι-οφ ανόδου ξεκινούν το σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου.
Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής έχει ως εξής:
η αγωνιστική ΕΠΣ Αχαΐας-ΕΠΣ Αρκαδίας ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης-ΕΠΣ Λακωνίας ΕΠΣ Ηλείας-ΕΠΣ Ζακύνθου Ρεπό: ΕΠΣ Μεσσηνίας

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement