Connect with us

Παναχαϊκή

Πρώτα η άνοδος- Άστον Μπέιλι και Πέτρος Σταθάκης συγκεντρωμένοι στον κυρίαρχο στόχο

Published

on

Η διοίκηση της Παναχαϊκής προσπαθεί να πάει ένα βήμα πιο μπροστά σε πολλούς τομείς. Χθες λοιπόν πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου με την συμμετοχή των Πέτρου Σταθάκη, Άστον Μπέιλι και Γκας Καραγιάννη.

Σε αυτή φυσικά συμμετείχαν δημοσιογράφοι καθώς μεταφέρθηκαν από τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιώργο Σωτηρόπουλο και ερωτήσεις από τους φιλάθλους της ομάδας.

Η συζήτηση ήταν εφ’ όλης της ύλης με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής να απαντούν στις πιο σημαντικές ερωτήσεις.

Μια από αυτές είναι τελικά αν ανέβει η Παναχαϊκή στην Σούπερ Λιγκ, υπάρχει ο προγραμματισμός κι επιπλέον αν μπορούν να διαχειριστούν τα χρέη.

Ο Πέτρος Σταθάκης πήρε τον λόγο αναφέροντας: «Η ομάδα ετοιμάζεται σε πάρα πολλούς τομείς με μεθοδικότητα από την πρώτη στιγμή. Δεν θέλουμε να κάνουμε μεγάλα βήματα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για πολλές ανακοινώσεις.

Όσον αφορά τα χρέη αυτά που γνωρίζουμε μπορούμε να τα διαχειριστούμε και για την επόμενη χρονιά.

Όλοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και καλό είναι να μην προτρέχουμε, δεν είναι κάτι ακόμα ανακοινώσιμο γιατί προέχουν τα μπαράζ.

Από την άλλη πλευρά ο Άστον Μπέιλι τόνισε: «Κατ’ αρχήν από τότε που μπήκαμε μπροστά ο στόχος δεν ήταν να είναι η ομάδα στη Γ’ Εθνική, αλλά από την Σούπερ λιγκ και πάνω.

Απ’ ό,τι βλέπετε μέχρι στιγμής έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε φέρει ανθρώπους δίπλα μας που μπορούν να διαχειριστούν τα πράγματα στην παραπάνω κατηγορία».

Η άλλη ερώτηση ήταν: σε περίπτωση που η ομάδα δεν ανέβει τι μέλλει γενέσθαι διοικητικά; 

Τον λόγο πήρε ο Άστον Μπέιλι αναφέροντας: «Ούτε καν το σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Μπαίνουν οι βάσεις για να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε.

Αν δεν υπάρχει άνοδος θα το διαχειριστούμε από μέσα, να δούμε τι έφτιαξε και θα τα αντιμετωπίσουμε όλα».

Ο Πέτρος Σταθάκης τόνισε: «Έχουμε ένα στόχο και αν δεν τον πετύχουμε φέτος θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου. Φυσικά δεν το σκεφτόμαστε καν αυτό το σενάριο».

Σε μια άλλη ερώτηση αν η Παναχαϊκή πάρει την άνοδο ποιοι θα είναι οι ιδιοκτήτες;

Ο Πέτρος Σταθάκης δήλωσε: «Οι ιδιοκτήτες θα είναι το γκρουπ των επενδυτών και μπορούν να το καλύψουν. Όσον αφορά τα οικονομικά νούμερα θα τα αναφέρουμε μόλις τελειώσουμε τα μπαράζ, τόσο για το οικονομικό κομμάτι όσο και το μπάτζετ. Αυτή την στιγμή είναι πρόωρο. Έχουμε κάνει δύο σχέδια και θα τα αναφέρουμε μετά την άνοδο».

Ο Άστον Μπέιλι ανέφερε: «Γνωρίζω ότι ο κόσμος έχει επιφυλάξεις από προηγούμενες διοικήσεις αλλά εμείς παραλάβαμε την ομάδα γνωρίζοντας από την αρχή ότι υπάρχουν και χρέη.

Αν μπορούν οι φίλαθλοι να έρθουν και να παραβρεθούν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια.

Για τα έσοδα τον λόγο πήρε ο Γκας Καραγιάννης ο οποίος τόνισε: «Από την δική μας πλευρά βάζουμε βάσεις για να έρθουν πηγές εσόδων. Αυτές οι πηγές είναι από τα διαρκείας, το ηλεκτρονικό κατάστημα και πολλά άλλα.

Επενδύονται ξανά μέσα στην ομάδα, όσο πιο πολλά μαζεύονται τόσο το καλύτερο διαχειρίζονται και μπαίνουν ξανά μέσα στην ομάδα».

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αναφορικά με τις ακαδημίες ο Πέτρος Σταθάκης σημείωσε: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα με μέλλον χωρίς ακαδημίες. Φυσικά και θα υπάρχουν οι Ακαδημίες. Υπάρχουν μεγάλα ταλέντα στην Αχαΐα και θα δημιουργήσουμε Ακαδημίες. Ήδη το δουλεύουμε και πολύ σύντομα θα κάνουμε και ανακοινώσεις».

 

Ούτε χθες εκδικάστηκε η έφεση

Στη Ελλάδα ζούμε και μην περιμένουμε θαύματα, μην περιμένουμε δηλαδή τα αυτονόητα γιατί πολύ απλά αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο είναι για γέλια.

Η ομάδα λοιπόν που δεν κατάφερε στο χορτάρι να κερδίσει την άνοδο ψάχνει με άλλο τρόπο να βρεθεί στα μπαράζ ανόδου.

Η έφεση λοιπόν που κατέθεσε ο Μακεδονικός κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία είχε απορρίψει την ένσταση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη κατά της Λευκίμμης για παράνομη συμμετοχή παίκτη της δεύτερης, δεν εκδικάστηκε ούτε χθες καθώς ο πληρεξούσιος δικηγόρος των «πράσινων» δήλωσε κώλυμα.

Δηλαδή μην περιμένουμε να ξεκινήσουν τα μπαράζ ανόδου ούτε την άλλη εβδομάδα που αρχικά υπολογίζαμε. Απίστευτα πράγματα…

Ροή ειδήσεων

Advertisement