Connect with us

Ερασιτεχνικό

Σε αναμονή η Παναχαϊκή

Published

on

Πιθανώς η απόφαση της έφεσης να βγει σήμερα, ειδάλλως η κοκκινόμαυρη ομάδα θα ψάξει αντίπαλο για φιλικό     

Στην «χαρτορίχτρα» θα πρέπει να βρεθούν σήμερα οι άνθρωποι τόσο της Παναχαϊκής, όσο και των υπόλοιπων ομάδων, για να μάθουν εάν θα βγει η απόφαση της έφεσης του αγώνα Λευκίμμη-Μακεδονικός και να ενημερωθούν εάν θα παίξουν μπαράζ ανόδου αυτή την εβδομάδα ή την ερχόμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» πιθανώς η απόφαση να βγει σήμερα κι αν αυτό συμβεί τότε η Παναχαϊκή θα γνωρίζει ποιος θα είναι ο αντίπαλός της Μακεδονικός ή Κοζάνη, οπότε θα μεταβεί στην έδρα της γηπεδούχου ομάδας για να τεθεί αντιμέτωπη την προσεχή Κυριακή. Το ίδιο δε, θα γνωρίζουν κι υπόλοιπες ομάδες, με τη σέντρα να γίνεται στις 15 Μαΐου.

Αντίθετα εάν δεν παρθεί απόφαση -το πιο πιθανό- τότε θα αργήσει αυτή κατά μια ακόμη εβδομάδα. Από την πλευρά της η Παναχαϊκή περιμένει τις όποιες εξελίξεις κι αν δεν ενημερωθεί, τότε αναμένεται να κλείσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, έτσι ώστε να έχουν οι παίκτες της -έτσι και με αυτό τον τρόπο- παιχνίδια στα πόδια τους, καθώς οι ημέρες ή αν θέλετε οι εβδομάδες προετοιμασίας, που έχουν περάσει είναι πολλές…

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement