Connect with us

Παναχαϊκή

Την Κυριακή η Παναχαϊκή ρίχνεται στη μάχη των μπαράζ και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί

Published

on

Η καθυστέρηση των μπαράζ ανόδου ελέω έφεσης του Μακεδονικού ήταν αρκετά μεγάλη ωστόσο οι κοκκινόμαυροι δείχνουν να είναι έτοιμοι όσο αυτό φυσικά είναι εφικτό μακριά από την αποχή της αγωνιστικής δράσης τόσων ημερών.

Όπως και να έχει ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των μπαράζ.

Αυτή την στιγμή, δηλαδή από την ώρα που έμαθε ο Παπαδόπουλος τον αντίπαλο της πρεμιέρας, τρέχει να φτιάξει το πλάνο της ομάδας πάνω στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Το παιχνίδι φυσικά δεν θα είναι εύκολο για την Παναχαϊκή αλλά ούτε για τον Μακεδονικό όμως αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία. Πρέπει οι κοκκινόμαυροι να ριχτούν στη μάχη έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη μπαίνοντας με το δεξί στις υποχρεώσεις.

Την ταλαιπωρία αυτή που υπέστη η ομάδα της Παναχαϊκής περιμένοντας την απόφαση, την έχουν υποστεί όλες οι ομάδες και γι’ αυτό το λόγο δεν θα πρέπει να υπάρχουν δικαιολογίες.

Οι ποδοσφαιριστές, ναι θα συμφωνήσουμε δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι όμως δεν παύει να είναι επαγγελματίες και να καταλάβουν όσοι ακόμα δεν το έχουν καταλάβει ότι η ιστορία της ομάδας είναι τεράστια και φορώντας την κοκκινόμαυρη φανέλα πρέπει να τα δίνουν όλα εντός των αγωνιστικών γραμμών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement