Connect with us

Στοίχημα

Πλησιάζει τη 3άδα η Νις

Published

on

Στις επόμενες 15 ημέρες θα γνωρίζουμε όλα τα αποτελέσματα και τις θέσεις των ομάδων στις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης, ενώ μη ξεχνάμε πως έπονται και οι τελικοί των διεθνών διοργανώσεων. Ο Μάιος πάντα κρύβει εκπλήξεις για όλους και σήμερα αναμένεται… σφαγή στα περισσότερα παιχνίδια. Μάθε τα πάντα για τις Στοιχηματικές Εταιρίες.

Το Γαλλικό πρωτάθλημα παίζει τη προτελευταία του αγωνιστική και στη Νίκαια, η τοπική Νις υποδέχεται τη περσινή πρωταθλήτρια Λιλ, στοχεύοντας σε ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο.

ΝΙΣ: Σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική σεζόν, η Νις τα έχει πάει πολύ καλά και είναι στα όρια της τριάδας στη Λιγκ 1, κάτι καθόλου απλό με τον ανταγωνισμό που υπάρχει. Η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται στο -2 από τη Μονακό και το -3 από τη Μαρσέιγ και θα ψάξει τις νίκες στα 2 τελευταία ματς της χρονιάς, ελπίζοντας σε απώλειες των δυο προπορευόμενων. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, υποδέχεται την αδιάφορη Λιλ και με στόχο ένα γρήγορο γκολ, θα έχει το… αυτί της σε Μασσαλία και Μονακό. Ο προπονητής της ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ, ξέρει καλά τους Λιλουά και παρότι δε θα έχει Ατάλ και Μορίς, μπορεί να υπερισχύσει από το πάγκο.

ΛΙΛ: Δε στάθηκε στο ύψος της έχοντας στόχο να υπερασπιστεί το τίτλο της. Η Λιλ έμεινε μακριά από τις Ευρωπαϊκές θέσεις φέτος, κάτι που ουσιαστικά χάθηκε από την αρχή της σεζόν, με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να της «απορροφούν» μεγάλο μέρος της προσοχής της. Για πολλούς ήταν μια μεταβατική περίοδος, με ένα νέο τεχνικό στο πάγκο, τον Ζοσλίν Γκουρβενέκ, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει του χρόνου, μιας και ο κόσμος ήδη έχει… επαναστατήσει. Θέλει να κλείσει ήρεμα τη σεζόν, αν και αδιάφορη πρακτικά. Πηγαίνει στη Νίκαια χωρίς τους βασικούς Σέκα και Ρενάτο Σάντσες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι θα μιλούσαμε για πραγματικό ντέρμπι αν ήταν άλλη περίοδος, αυτή τη στιγμή η Νις χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά πρώην πρωταθλήτρια για να συνεχίσει το κυνήγι της 3άδας. Λογικός ο άσος στο 1.75 του Stoiximan. Δίαβασε για τις stoiximatikes etairies.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement