Connect with us

Παναχαϊκή

Με τον αέρα του νικητή στον Εύοσμο

Published

on

 

Η Παναχαϊκή σήμερα (5 μ.μ.) αντιμετωπίζει στον Εύοσμο τον Αγροτικό Αστέρα για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη Super League 2

 

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η Παναχαϊκή στη Θεσσαλονίκη καθώς σήμερα στις 5 μ.μ. φιλοξενείται στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα. Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου με τον αέρα του νικητή καθώς σε δύο αναμετρήσεις που έχει δώσει μετράει ισάριθμες νίκες, έχοντας την απαραίτητη ψυχολογία που χρειάζεται στα συγκεκριμένα ματς θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στην Αχαΐα με το «διπλό». Ένα «διπλό» που θα του δώσει από τη μια μεριά την άνοδο και από την άλλη την πρωτιά στην ειδική βαθμολογία.

Φυσικά και η ισοπαλία είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αφού η Παναχαϊκή έχοντας κάνει το ρεπό της, την 2η αγωνιστική είναι «καβάλα στ’ άλογο» έχοντας παράλληλα δύο εντός έδρας αναμετρήσεις την 5η και την 6η αγωνιστική με Ηρακλή Λάρισας και ΠΑΟ Ρουφ.

Πάνω απ’ όλα όμως χρειάζεται προσοχή το παιχνίδι και όχι επιπόλαιες κινήσεις γιατί μια ήττα μπορεί να μην σημαίνει κάτι αλλά σε βάζει από κάτω, κάτι που δεν θέλει κανείς στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο.

ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Χθες το πρωί ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποχώρησε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για τη Θεσσαλονίκη.

Με 23 ποδοσφαιριστές βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη η Παναχαϊκή και αυτοί είναι οι εξής: Αθανασόπουλος, Κολοβούρης, Παπαδόπουλος, Στεργίδης, Τσακμάκης, Καρακλάιτς, Μακρής, Γούλας, Μικές, Καρπαθάκης, Κέρι, Αλεξόπουλος, Λιμάτσι, Λούσκος, Λιποράσε, Παπαχρονόπουλος, Μαστραντωνάκης, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Χαντί, Κυβελίδης.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ «ΚΟΡΜΟ»

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και μάλιστα στα μετόπισθεν αφού θα απουσιάζει ο Σαρβανίδης που έχει δεχτεί κόκκινη, ενώ κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν τόσο ο Ξανθιώτης επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αλέξανδρος Μελισσόπουλος (10 γκολ, 2 στα μπαράζ και 8 στην κανονική περίοδο), όσο και ο έμπειρος στόπερ, Γιάννης Βοσκόπουλος.

 

LIVE ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οι φίλοι της Παναχαϊκής που δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στον Εύοσμο θα μπορέσουν να δουν τη σημερινή αναμέτρηση των «κοκκινόμαυρων» στο παρακάτω link: insport.gr.

 

«ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ»

Ο Τσατσούλης από τον σύνδεσμο Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ για να διευθύνει το σημαντικότερο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και την Παναχαϊκή. Βοηθοί του θα είναι οι Μητροφάνης και Μητράκος από τον ίδιο σύνδεσμο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Αγροτικός Αστέρας-Παναχαϊκή, Τσατσούλης (Αθηνών)

Βοηθοί: Μητροφάνης, Μητράκος (Αθηνών)

Μακεδονικός-Ηλιούπολη, Τακίδης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Μηνούδης (Πιερίας)

Προοδευτική-Ηρακλής Λάρισας, Ματσούκας (Αιτ/νίας)

 Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement