Connect with us

Στοίχημα

Με το «δεξί» του Λουξεμβούργο

Published

on

 

 

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ζβέρεφ χθες, πέραν του ότι στέρησε από το Γερμανό την ευκαιρία να κοντράρει το Ναδάλ, μας επέστρεψε το ποντάρισμα που είχαμε κάνει υπέρ του Ισπανού. Σήμερα έχουμε το μεγάλο τελικό των γυναικών ανάμεσα σε Σφιόντεκ και Γκοφ, όμως στοιχηματικά θα πάμε στο ποδόσφαιρο. Μάθε για το κουπόνι στοιχήματος.

Ξεκίνησε το νέο Nations League και δε θα… μπλέξουμε με τους μεγάλους, αλλά θα πάμε στο παιχνίδι ανάμεσα σε Λιθουανία και Λουξεμβούργο, δυο ομάδες που θέλουν να διακριθούν.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Είναι εμφανές πως η δυναμική της Λιθουανίας δεν είναι για πολλά πράγματα στα προκριματικά Γιούρο ή Μουντιάλ, έτσι η ομάδα από τη χώρα της Βαλτικής θα προσπαθήσει να παίξει σε καλό επίπεδο στο Nations League και τη 3η κατηγορία. Σε έναν όμιλο με Τουρκία, Λουξεμβούργο και Νήσους Φερόε, στόχος αρχικά είναι η παραμονή. Ξεκινώντας εντός έδρας κόντρα στο Λουξεμβούργο, ο τεχνικός Ιβανάουσκας κάλεσε αρκετά πρόσωπα που έχουν παίξει ελάχιστα ή καθόλου με την Εθνική, στοχεύοντας σε μια μικρή ανανέωση. Εκτός οι τραυματίες  Σιργκέντας, Βερμπίσκας, Γιανκάουσκας και Βαϊτκούνας.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στα προκριματικά του Μουντιάλ και αν δεν είχε ηττηθεί τη τελευταία αγωνιστική από την Ιρλανδία, θα είχε τερματίσει στη 3η θέση πίσω από Σερβία και Πορτογαλία, που πήραν το εισιτήριο για το Κατάρ. Το ποδοσφαιρικό επίπεδο στη χώρα έχει ανέβει και ολοένα και περισσότεροι παίκτες με καταγωγή από εκεί, ζητούν να ενταχθούν στην Εθνική. Στόχος στο Nations League είναι τουλάχιστον η 2η θέση στον όμιλο και γιατί όχι να κοντράρουν και τη Τουρκία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αλλαγμένη εικόνα της Λιθουανίας θέτει ερωτήματα αναφορικά με την ομοιογένεια της ομάδας. Το Λουξεμβούργο έχει ικανό ρόστερ για το επίπεδο αυτό, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα προκριματικά και μπορεί να φύγει με το διπλό, στο 2.30 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement