Connect with us

Στοίχημα

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ναδάλ

Published

on

 

Εύκολα πέρασε το χθεσινό μας σημείο στη ποδοσφαιρική μας «παρένθεση», καθώς το Λουξεμβούργο επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στην αδύναμη Λιθουανία. Επιστροφή στο τένις, όμως και όχι σε κάποιο τυχαίο γεγονός, αλλά τον τελικό του Ρολάν Γκαρός. Μάθε για stoiximan casino live.

Ο Ναδάλ πέρασε με επεισοδιακό τρόπο τον Ζβέρεφ, που είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό και θα βρει απέναντί του τον εξαιρετικό Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στη καριέρα του σε ένα τόσο μεγάλο τελικό.

Ρ. ΝΑΔΑΛ: Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο Ναδάλ δεν ήταν το καθαρό φαβορί στο Ρολάν Γκαρός, καθώς Τζόκοβιτς και Αλκαράθ έδειχναν πιο κοντά στο τρόπαιο, ειδικά με το τρόπο που έχουν παίξει τους τελευταίους μήνες. Ο Ισπανός απέδειξε όμως, ακόμα μια φορά, πως δε γίνεται να είναι εκτός «κάδρου» όταν μιλάμε για τη διοργάνωση. Έπαιξε εκπληκτικά κόντρα στο Σέρβο, ενώ στον ημιτελικό με 1-0 υπέρ του, είδε τον Ζβέρεφ να φεύγει τραυματίας. Στοχεύει στο 14ο τίτλο του στο Παρίσι. Ο Ρουντ δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως δεν είναι κάποιος που μπορεί να αποτελέσει φόβητρο για τον θρυλικό Ισπανό.

Κ. ΡΟΥΝΤ: Έχει παίξει το καλύτερο τένις στη καριέρα του το τελευταίο μήνα. Σε 14 παιχνίδια έχασε μόνο από τον Τζόκοβιτς στη Ρώμη, ενώ πήρε το τουρνουά της Γενεύης. Για πρώτη φορά στη καριέρα του, ο 23χρονος Νορβηγός θα αγωνιστεί σε τελικό Γκραν Σλαμ και ευελπιστεί να μην είναι η τελευταία φορά. Πέρα από αυτό, θα είναι η πρώτη μάχη του με τον Ναδάλ στα χρονικά, καθώς οι δυο αθλητές δεν έχουν ξανασυναντηθεί. Το νούμερο 8 στο κόσμο (θα ανέβει στο 6 από αύριο), είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα και τουλάχιστον να είναι ανταγωνιστικός κόντρα στο «ταύρο του Μανακόρ».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όταν μιλάμε για τελικό και Ρολάν Γκαρός, υπάρχει μόνο ο Ράφα. Όσες φορές πήγε τελικό, το κατέκτησε. Αυτό δε θα αλλάξει κόντρα στον αξιόλογο Ρουντ, όμως εμείς θα επιλέξουμε τον Ισπανό να κερδίσει με 3-0 σετ στο 2.05 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement