Connect with us

Παναχαϊκή

Αντε γεια!!!

Published

on

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την Super League 2 με την Παναχαϊκής να τερματίζει πρώτη στην ειδική βαθμολογία με 15 βαθμούς και να παίρνει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια επιστρέφοντας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στο τελευταίο λοιπόν παιχνίδι, καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα για τους κοκκινόμαυρους, η Παναχαϊκή ηττήθηκε στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική με σκορ 2-1 με τους γηπεδούχους να θέλουν όσο τίποτε άλλο το νικηφόρο αποτέλεσμα για να πάρουν το ένα από τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος ήταν σαφώς καλύτεροι και κατάφεραν με τον κορυφαίο τους παίκτη Αλεξίου (6’ 30’) να προηγηθούν με 2-0.

Στην επανάληψη οι κοκκινόμαυροι πήραν τα ηνία πίεσαν αρκετά τον αντίπαλο, έχασαν πολλές ευκαιρίες για να μειώσουν σε 2-1 ο Λόρι Κέρι στο 92’ της συνάντησης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γ. Μάγκος):: Χαλκίδης, Αλεξίου (56’ Τσαφταρίδης), Δημανάκος, Πατσατζόγλου, Νάστος, Μεγαρίτης (81’ Παρασκευόπουλος), Κυριαζής, Ποτουρίδης (49’ λ.τ. Βοσνακίδης), Κρητικός (81’ Γκόγκα), Μακρυγιάννης (56’ Ραχίμ), Ομο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Λούσκος (46’ Κόκας), Τσακμάκης, Καρπαθάκης, Στασινόπουλος, Τεγούσης (73’ Παπαχρονόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Χαντί, Λιμάτσι (73’ Μαστραντωνάκης), Αλεξόπουλος (60’ Κέρι), Μπουρλάκης.

 

Βράβευσαν την Υπερπρωταθλήτρια

 

 

 

 

 

 

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της Προοδευτικής μέσω του αρχηγού της ομάδας Σουλεΐμαν Όμο βράβευσε την Υπερπρωταθλήτρια Παναχαϊκή για την άνοδό της στην Super League 2 αλλά και την πρωτιά στα μπαράζ. Το βραβείο παρέλαβε ο αρχηγός των κοκκινόμαυρων Γιάννης Μπουρλάκης.

 

Οι κοκκινόμαυροι «ήρωες»

Όπως έγινε γνωστό η μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων της Παναχαϊκής είχε απαγορευτεί από την Αστυνομία. Ωστόσο οι γνωστοί για την αγάπη τους στην Παναχαϊκή Μπάμπης και Δημήτρης Βισβαρδής και Διαμαντής αψήφησαν το απαγορευτικό και βρέθηκαν στον Κορυδαλλό για να δουν την Παναχαϊκή την μεγάλη τους αγάπη από κοντά.

 

ΣΤΗΝ SL ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Βρήκαν κάτοχο

Δύο εισιτήρια είχαν απομείνει και αυτά τα κέρδισαν Προοδευτική και Μακεδονικός. Η ομάδα του Κορυδαλλού επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής στην αυλαία ενώ ο Μακεδονικός πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ (1-1) και πήρε και αυτός την άνοδο. Να θυμίσουμε ότι τα άλλα δύο εισιτήρια είχαν ήδη πάρει η Παναχαϊκής ως υπερπρωταθλήτρια και ο Αγροτικός Αστέρας.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα:

Ηλιούπολη – Ηρακλής…………………..5-2

Προοδευτική-Παναχαϊκή……………….2-1

ΠΑΟ Ρουφ-Μακεδονικός………………..2-2

Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓ.      Ν.        Ι.          Η         ΓΚΟΛ  Β.

Παναχαϊκή               6            5           0           1            11-5     15

Αγροτικός Αστ.       6            3            1           2             9-6     10

Προοδευτική           6           3            1            2             8-3     10

Μακεδονικός           6            2            3           1              5-4      9

—————————————————————————

ΠΑΟ Ρουφ                6           2           1           3              7-9      7

Ηλιούπολη                6            2           1           3              8-7      7

Ηρακλής Λάρ.          6           0            1           5              4-18   1

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement