Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (22/6)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή γυναίκα –  συνιδιοκτήτρια εταιρείας –  και με το πρόσχημα εμπορικής συναλλαγής, της απέσπασε τους τραπεζικούς κωδικούς στενού συγγενικού της προσώπου, με αποτέλεσμα ο δράστης να αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 2.280 ευρώ.

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι αφαίρεσε με την μέθοδο της απασχόλησης, από δυο γυναίκες τις τσάντες τους, που περιείχαν (70) ευρώ, έγγραφα και δυο τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες η κατηγορούμενη προέβη σε ανέπαφες συναλλαγές συνολικού ύψους 150 ευρώ.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε οικία ημεδαπής γυναίκας και αφαίρεσε δύο  ποδήλατα, ένα θαμνοκοπτικό και εργαλεία.

Επιπλέον, σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν  οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν δέκα ναρκωτικά δισκία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα, βρέθηκαν εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης.

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και της ΟΕΠΤΑ Αγρινίου, τρία άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε  στην οικία του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:
•       δυο δενδρύλλια κάνναβης
•       μια πλακέτα φωτισμού και μια πλακέτα  θερμοκρασίας,
•       τρεις τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και
•       τέσσερα γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο,  από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους δεκαέξι εκατοστών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι,   από αστυνομικούς της μεικτής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο του, υπό την επήρεια μέθης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement