Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Ισχυρές ενδείξεις για συμφωνία ανάμεσα στις παρατάξεις των Γ. Βαγενά και Κ. Ζαφειρόπουλου

Published

on

Στις 9 σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, που αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο κύκλος των διεργασιών και των ζυμώσεων, ανάμεσα στις παρατάξεις ολοκληρώθηκε και εκτιμάται θα προκύψει «λευκός καπνός» στην αποψινή συνεδρίαση.

Όπως είχε γράψει η «Γ»  έγιναν συναντήσεις  εκπροσώπων τριών παρατάξεων  (Ζαφειρόπουλου-Κατσιγιάννη-Ρούπα), προκειμένου να αναζητηθεί φόρμουλα συμφωνίας, η οποία μάλλον ναυάγησε.

Η εξέλιξη αυτή ενισχύεται και από τις ανακοινώσεις των παρατάξεων, «Νέα Πρόταση», με επικεφαλής τον Μάκη Κατσιγιάννη, «Εμπορική Ανανέωση» (δημοσιεύονται παρακάτω), που δείχνει την ασυμφωνία των «τριών».

Η συγκρότηση του προεδρείου, ωστόσο, φέρεται να «κλείδωσε» από άλλη συνάντηση που ακολούθησε ανάμεσα στις παρατάξεις του Γιώργου Βαγενά και του Κώστα Ζαφειρόπουλου.

Ο δεύτερος παρά το γεγονός ότι είχε αποχωρήσει πριν τις εκλογές από την παράταξη Βαγενά με κατηγορίες για τη συνεργασία, φαίνεται ότι ήταν ο ρυθμιστικός παράγοντας για την επίτευξη συμφωνίας, «καπαρώνοντας» μάλιστα και τη θέση του Προέδρου.

Από τις διεργασίες απείχε η παράταξη «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων», με επικεφαλής τον Κώστα Τηλιγάδη, διατυπώνοντας ευθύς εξαρχής την θέση ότι δεν συμμετέχει στις διαδικασίες για τη συγκρότηση προεδρείου.

ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ Δ.Σ.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο Δ.Σ. αποτελούν οι:

-Από την «Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση Εμπόρων»: Βαγενάς Γεώργιος, Μακρής Ευθύμιος, Νικολακόπουλος Αναστάσιος, Διονυσάτου Ερμιόνη, Λευκαδίτης Γεώργιος, Ρώρος Αντώνιος.

-Από το «Ενωμένο Πατρινό Εμπόριο»: Ζαφειρόπουλος Κωνσταντίνος, Σολωμός Χρήστος, Αγγελόπουλος Χρήστος.

– Από τη «Νέα Πρόταση»: Κατσιγιάννης Γεράσιμος, Στριφτούλιας Βασίλειος.

– Από την «Εμπορική Ανανέωση»: Ρούπας Ιωάννης, Γουρδούπης Παναγιώτης.

– Από την «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων»: Τηλιγάδης Κωνσταντίνος και Κωνσταντακόπουλος Χρήστος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement