Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καίγεται για άσο!

Published

on

 

Η Παναχαϊκή βρίσκεται σε αναζήτηση πορτιέρο καθώς μένει μόνο με τον Κολοβούρη

 

Το βάρος έχει πέσει και στο μεταγραφικό για το επιτελείο της Παναχαϊκής στην οποία προτείνονται συνεχώς ποδοσφαιριστές οι οποίοι αξιολογούνται για να υπάρξει στη συνέχεια ενδεχομένως κάποια επαφή.

Αυτό που καίει όμως τους κοκκινόμαυρους είναι η θέση Νο1 καθώς έμειναν μόνο με τον Κολοβούρη. Ο Αθανασόπουλος είναι μετέωρος και ενδεχομένως να ψάχνει να βρει άλλο σύλλογο, ενώ και ο νεαρός Παπαδόπουλος δεν θα συνεχίσει και θα αποχωρήσει από τον Σύλλογο.

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΕΓΟΥΣΗΣ

Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνουν ο Χαντί και ο Τεγούσης ωστόσο η διοίκηση της Παναχαϊκής κράτησε τον έναν από τους δύο.

Ο Κώστας Τεγούσης ήρθε σε εκ νέου συμφωνία με τους «κοκκινόμαυρους» και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό του Σούλη Παπαδόπουλου. Μαζί με τον Τεγούση η Παναχαϊκή ανακοίνωσε και την συνεργασία της με τον Θωμά Γούλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Κώστα Τεγούση και Θωμά Γούλα. Ευχόμαστε και στους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας την επόμενη χρονιά στη Super League 2».

 

Διαρρέουν ονόματα

Η Παναχαϊκή όπως προαναφέραμε βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών και μια ακόμα περίπτωση που έχει ακουστεί είναι αυτή του Γιώργου Κάκκου. Ο 25χρονος εξτρέμ με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από τον Ηρακλή οπότε και ψάχνει τον επόμενο σταθμό του. Με τους «μπλε» την αγωνιστική περίοδο είχε 25 συμμετοχές, τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Κάκκος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Καραϊσκάκη Άρτας, στον Πανσερραϊκό, στη Νέα Σαλαμίνα, στον ΠΑΟΚ, στον Λεβαδειακό και στον Διαγόρα Ρόδου.

Ωστόσο η Παναχαϊκή δεν επιβεβαιώνει κανένα όνομα θέλοντας να κινηθεί με άκρα μυστικότητα όσο μπορεί φυσικά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement