Connect with us

Παναχαϊκή

Έκλεισε και ανακοινώνεται ο Κουλούρης – Συμφωνία και με Αργεντινό της SL2

Published

on

Την Παρασκευή το πρωί το Gnomip.gr ανέφερε ότι η Παναχαϊκή βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός νέου ποδοσφαιριστή.

Ο επικεφαλής της κοκκινόμαυρης διοίκησης Πέτρος Σταθάκης είχε ραντεβού με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ηλία Κουλούρη.

Η κοκκινόμαυρη διοίκηση κοιτάει να φέρει στην ομάδα νέα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή που θα είναι το μέλλον του Συλλόγου. Ετσι λοιπόν οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, έδωσαν τα χέρια και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα απο το γραφείο τύπου της Παναχαϊκής.

Ο 22χρονος άσος αγωνίζεται ως επιθετικός και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με την φανέλα του Αίαντα Γαστούνης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ όλου του ομίλου. Την αγωνιστική σαιζόν που ολοκληρώθηκε ο Κουλούρης αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με τα Τρίκαλα και τον Ιανουαρίου μετακόμισε στον ΠΑΟ Βάρδας.

Κατάγεται από τον Απιδέωνα Αχαΐας και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου Λάππα σε ηλικία 5 ετών, παραμένοντας εκεί έως τα 12!

Στη συνέχεια για 3 χρόνια μεταπήδησε στον Πρωτέα, και κατόπιν στον Πανμοβριακό για μια σεζόν, κάνοντας το άλμα στην Κ20 της ΑΕΚ!

Προσωπικοί λόγοι όμως τον ανάγκασαν να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Αχαΐα όπου και μεταγράφηκε  στον Πανμοβριακό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Μετακόμισε στην συνέχεια στη Δόξα Ν. Μανωλάδας μετέπειτα στον Αίαντα Γαστούνης και τέλος στα Τρίκαλα.

Πέρα από τον Κουλούρη η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει έρθει σε συμφωνία και με έναν Αργεντίνο ποδοσφαιριστή που πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα της  SL2. Μάλιστα αναμένεται και αυτός να ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement