Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(18/7)

Published

on

Κριός
η εβδομάδα φέρνει αισιοδοξία και καλή διάθεση σε εσένα καθώς στις 19/7 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα σε βγάζει από την εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος και σου υπενθυμίζει πως αξίζει να δίνεις σημασία και στις χαρές της ζωής, πέρα από τις υποχρεώσεις. Μία πολύ καλή εβδομάδα -ιδιαίτερα μετά την Τετάρτη- σε περίπτωση που θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε μία αθλητική δραστηριότητα.

Ταύρος
Μπορεί να βρισκόμαστε στην «καρδιά του καλοκαιριού» όμως εσένα η σκέψη σου -αν όχι και η φυσική σου παρουσία- θα βρεθούν στην «καρδιά» των επαγγελματικών ζητημάτων. Ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/7 και αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποιες σκέψεις σχετικά με τις επαγγελματικές εξελίξεις ή δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες επαφές που θα αφορούν μία επαγγελματική συμφωνία.

Δίδυμοι
η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα κάνοντας αρκετές σκέψεις για ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και οικονομικά θέματα, όμως όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται πως η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά και η εξωστρέφεια θα κάνει την εμφάνισή της. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/7 καταδεικνύει πως θα υπάρξουν τηλεφωνήματα με φίλους, γνωστούς, ακόμα και συγγενείς.

Καρκίνος
Η εβδομάδα ξεκινά πολύ θετικά για εσένα καθώς στις 18/7 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, αλλά και ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου! Στις 19/7 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα καταδεικνύει πως θα υπάρξουν αρκετές σκέψεις σχετικά με τη διαχείριση ενός οικονομικού ζητήματος, οι οποίες φαίνεται πως θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις οτιδήποτε αφορά το ταμείο σου.

Λέων
Μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς στις 19/7 θα περάσει ο Ερμής στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως θα είναι έντονα επικοινωνιακή και θα σου χαρίσει μεγάλη άνεση σε κοινωνικές συναναστροφές και συναντήσεις. Εκτός από την παρουσία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο, η οποία χρειάζεται προσοχή καθώς κάποιες στιγμές μπορεί να σου δημιουργήσει υπέρ ενθουσιασμό και να σε οδηγήσει σε παρορμητικές δηλώσεις.

Παρθένος
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ανοίγει την αυλαία της εβδομάδας και δείχνει πως κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν αρκετές επαφές και συναντήσεις με φίλους, όπως επίσης δεν αποκλείεται να λάβεις μέρος σε μία συλλογική δραστηριότητα ή μία εθελοντική εργασία. Στις 19/7 ο Ερμής θα περάσει το ζώδιο του Λέοντα και λίγες ημέρες μετά στις 23/7 θα τον ακολουθήσει και ο Ήλιος.

Ζυγός
Η προσοχή σου φαίνεται πως θα στραφεί σε θέματα τα οποία αφορούν αγαπημένους σου φίλους, καθώς τα τηλεφωνήματα, οι συζητήσεις αλλά και οι συναντήσεις θα έχουν την τιμητική τους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/7 δείχνει πως η επικοινωνία και οι επαφές με φιλικά σου πρόσωπα θα είναι στο βασικό πρόγραμμα αυτών των ημερών.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ξεκινά με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου (18/7), μία μετακίνηση οποία θα σε γεμίσει αισιοδοξία, καλή διάθεση και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις. νέα θέση της Αφροδίτης είναι ιδανική για να πάρεις το σύντροφό σου, ένα φίλο σου ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο και να κάνεις ένα ταξιδάκι-αστραπή, καθώς θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς σε μία περίοδο που είναι αρκετά απαιτητική για εσένα.

Τοξότης
Aυτή η εβδομάδα είναι η αρχή μίας πιο ανάλαφρης περιόδου για εσένα, λιγότερο απαιτητικής και περισσότερο κοινωνικής! Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η μετακίνηση του Ερμή και του Ήλιου. Από τη νέα τους θέση φέρνουν καλύτερες προοπτικές για να ρίξεις τους τόνους στην καθημερινότητά σου, να βρεις περισσότερο χρόνο να χαλαρώσεις και γιατί όχι να κάνεις ένα ταξίδι!
Αιγόκερως
Θα αλλάξεις προτεραιότητες καθώς η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/7 αλλά και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο λίγες ημέρες μετά (στις 23/7) δείχνει πως η προσοχή σου θα επικεντρωθεί στα ζητήματα της καθημερινότητας. Είναι πολύ πιθανό να θέλεις να διευθετήσεις κάποιες υποχρεώσεις ώστε να έχεις λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς.

Υδροχόος
H εβδομάδα θα ξεκινήσει στρέφοντας την προσοχή σου σε κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, όμως όσο περνούν οι ημέρες η προσοχή σου φαίνεται πως θα μετατοπισθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο οι συνεργάτες σου, ο σύντροφός σου, αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου

Ιχθύες
H εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, μία μετακίνηση η οποία είναι πάρα πολύ βοηθητική για εσένα, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται για τον επόμενο ένα μήνα σε ένα ζώδιο που ταιριάζει πολύ. Αυτό δείχνει πως ολοένα και πιο συχνά θα βρίσκεις τρόπους για να κάνεις πράγματα που αγαπάς αλλά και χρόνο για να συναντήσεις πρόσωπα που μαζί τους περνάς καλά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement