Connect with us

Ερασιτεχνικό

Διακρίθηκε στο Ηράκλειο o Γασπαρινάτος

Published

on

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο ταλαντούχος άσος του Δαβουρλή Κ. ’92, Παναγιώτης Γασπαρινάτος στα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Παναγιώτης Γασπαρινάτος (γεννηθείς 2006) που ανήκει στην ποδοσφαιρική ακαδημία «Δαβουρλής Κ. ’92» αναμένεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα του.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά Scouting Tryout της E.S.F.A (Eurosport Scouting Football Activities) τον Ιανουάριο στην Πάτρα και την προηγούμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης που δοκιμάστηκαν πάνω από 130 παιδιά, κάτω από την επίβλεψη διακεκριμένων προπονητών και ανθρώπων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων της Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ολλανδίας, Πολωνίας κ.λπ. ομάδων της Κρήτης καθώς και του γνωστού άσου Κριστόφ Βαζέχα, ο 16χρονος Πατρινός επιθετικός ξεχώρισε με το ταλέντο του, προξενώντας τα θετικά σχόλια και το έντονο ενδιαφέρον των ειδικών.

Αρωγός και υποστηρικτής στις προσπάθειές του εκτός από την οικογένειά του είναι ο ιδιοκτήτης της γνωστής ακαδημίας ποδοσφαίρου Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος πιστεύει στις ικανότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή και είναι βέβαιος ότι θα μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα για το ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Παναγιώτης Γασπαρινάτος είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας «Δαβουρλής Κ. ’92», έχει ξεχωρίσει από πολύ μικρός και έχει παίξει στις προεθνικές ομάδες της Ε.Π.Σ Αχαΐας, ενώ την προηγούμενη περίοδο 2021-22 συμμετείχε σε ηλικία μόλις 15 ετών, βασικός στην ανδρική ομάδα στο Α΄ τοπικό πρωτάθλημα Αχαΐας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement