Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο 18χρονος Ρόνι Μπάνι από τον Δαβουρλή Κ΄92 στην Πορτογαλία

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλο άλμα στην καριέρα του, έκανε ο Αλβανικής καταγωγής, 18χρονος ποδοσφαιριστής Ρόμπι Μπάνι, που αγωνίστηκε στον Δαβουρλή Κ΄92, καθώς μετακόμισε για την Πορτογαλία και για την Ουνιάο Νογκουιρένσε.

Ο 18χρονος έχει περάσει με επιτυχία τα τεστ που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, έχοντας αφήσει καλές εντυπώσεις, με τους Πορτογάλους να έχουν  έτοιμο και προς υπογραφή το συμβόλαιο του νεαρού παίκτη.

Ο διευθυντής της FIFA Μπρούνο Ντόντι μιλάει για αυτή την κίνηση στην ιστοσελίδα «Korrieri Sportiv», λέγοντας: «Ο Μπάνι είναι ένας ταλαντούχος παίκτης και με πολλές προοπτικές, έχει περάσει μέχρι στιγμής τα στάδια δοκιμών με επιτυχία και είμαστε στον σωστό δρόμο για να κατευθυνθούμε προς την εταιρεία του στην Πορτογαλία.

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι ένα πολύ καλό για τους νέους της Αλβανίας, γιατί είναι ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα στην Ευρώπη και που παίζεται σύγχρονο ποδόσφαιρο και εδώ θα βρουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν ακόμα πιο επαγγελματικά.

Εμείς οι διευθυντές ψάχνουμε ποδοσφαιριστές και πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μετακόμιση του ταλέντου της Σκόδρα Jurgen Qemali στον μεγάλο σύλλογο, Boavista».


Ροή ειδήσεων

Advertisement