Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο Απόλλωνας μετά τον Ντέιβις συμφώνησε και με τον 27χρονο Αμερικανό Ιμπραχίμ Σιλά

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί ο Τζέρελ Σίμονς να άφησε τον Απόλλωνα και η θέση του να… χήρεψε, επιλέγοντας ο ίδιος την Ευρώπη, όμως στη μελανόλευκη ομάδα κινήθηκαν αστραπιαία και έκλεισαν γρήγορα τις δύο θέσεις ξένων που έψαχναν.

Αφενός ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Ντέιβις προχθές και χθες ο προπονητής του ιστορικού συλλόγου Νίκος Βετούλας χτύπησε «φλέβα» χρυσού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» πήρε το ok του 27χρονου Αμερικανού σέντερ Ιμπραχίμ Σιλά (γεννημένος 9/8/1995, ύψους 2.03μ.), που όπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνει τις επόμενες ημέρες κι επίσημα παίκτης του Απόλλωνα.

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Οπότε μετά την οριστικοποίηση των συμφωνιών με Τηλέμαχο Βησσαρίωνα, Ζώη Καράμπελα, Νικ Γκρίφιν, Ομάρ Καλχούν, Τζαλόν Τάιλερ Φράιντεϊ, Γιώργο Μπόγρη, ήρθε και η ώρα του Πατρινού γκαρντ Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου για να «κλειδώσει» και η δική του παρουσία στους μελανόλευκους κι αν ανάμεσά τους προστεθεί και ο Γιώργος Κογιώνης, τότε το δυναμικό μεγαλώνει.

ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ

Πλέον το νερό μπήκε οριστικά στο αυλάκι με τον τεχνικό της μελανόλευκης ομάδας να έχει βρει κορμό αθλητών και από εδώ και πέρα καταστρώνει τα σχέδιά του, ενόψει της προετοιμασίας, με το βασικό στάδιο αυτής να πραγματοποιείται στα Καλάβρυτα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Φυσικά οι μεταγραφές για τον Απόλλωνα δεν έχουν τελειώσει, καθώς η μελανόλευκη ομάδα κυνηγά και Έλληνες αθλητές. Ενδεχομένως οι προσθήκες να είναι από μια έως και περισσότερες, ωστόσο όλα αυτά θα φανούν από το οικονομικό κομμάτι.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 


Ροή ειδήσεων

Advertisement