Connect with us

Ερασιτεχνικό

Στα μελανόλευκα ο διεθνής Καραπιπέρης

Published

on

 

Ο Φώτης Καραπιπέρης είναι παίκτης που από την μικρή του ηλικία έδειχνε την αγωνιστικότητά του και το πάθος του για το ποδόσφαιρο και μέχρι στιγμής ανταμείβεται με το καλύτερο τρόπο αφού δεν έχει πετύχει και λίγα πράγματα. 

Ο ταλαντούχος άσος ανακοινώθηκε από τον Παναιγιάλειο που φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα με στόχο την επιστροφή του στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής.

Ο Καραπιπέρης αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι διεθνής με την Εθνική Κωφών – Βαρήκοων, τόσο με την ομάδα Νέων αλλά και των ανδρών.

Έχει αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων (2018) στη Σουηδία, στο αντίστοιχο των ανδρών (2019) στην Κρήτη, ενώ έχει αγωνιστεί και στην  Ολυμπιάδα Κωφών – Βαρήκοων (2022) στη Βραζιλία με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Φέτος συμμετείχε και στο Champions League Κωφών με την ομάδα του ΠΟΚ Αθήνας κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση και το κύπελλο της διοργάνωσης.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στις αρχές με την φανέλα του Δαβουρλή ενώ στην συνέχεια μεταπήδησε στον Αετό Πατρών.

Ο Φώτης Καραπιπέρης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναιγιαλείου. Από μικρή ηλικία αγαπούσα την ομάδα και ήταν ένα από τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα να αγωνιστώ με τη μελανόλευκη φανέλα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να προσφέρω τα μέγιστα και να βοηθήσω τον Παναιγιάλειο να πετύχει τους στόχους του».

Η διοίκηση της Αιγιώτικης ομάδας εύχεται στον διεθνή ποδοσφαιριστή της υγεία και μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες

Ροή ειδήσεων

Advertisement