Connect with us

Αθλητισμός

Τεστάρει τις δυνάμεις της-Η Παναχαϊκή σήμερα (6 μ.μ.) δίνει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι με τη Λάρισα

Published

on

Δύο ιστορικές ομάδες θα δώσουν σήμερα (6 μ.μ.) φιλικό παιχνίδι στον Νομό της Ευρυτανίας και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η Παναχαϊκή και η Λάρισα είναι δύο ομάδες που έχουν διαγράψει τη δικιά τους ιστορία στο ποδόσφαιρο και με τους κοκκινόμαυρους να είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα που βγήκε στην Ευρώπη ενώ οι «βυσσινιοί» είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Οι δυο τους έχουν δώσει πολλές αναμετρήσεις μεταξύ τους τόσο σε στην Α’ όσο και στη Β’ Εθνική κατηγορία. Έχουν συναντηθεί είκοσι μία φορές συνολικά στο παρελθόν στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Οι «βυσσινιοί» μετρούν δεκαεπτά νίκες, οι «κοκκινόμαυροι» δύο, ενώ τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα του Κάμπου με 42-13. Παράλληλα οι δύο ιστορικοί σύλλογοι έχουν αναμετρηθεί και στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, με την τελευταία να χρονολογείται το 2017. Ωστόσο, Παναχαϊκή και ΑΕΛ που θα βρεθούν σήμερα αντίπαλοι, ύστερα από αρκετά χρόνια συνδέθηκαν και με τον Αλέξη Κούγια, καθώς ο γνωστός ποινικολόγος ήταν πρόεδρος και στις δύο ΠΑΕ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι με το που αποχώρησε από τον «θώκο» της κοκκινόμαυρης ομάδας, ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΛ.

ΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

Η φιλία που έχουν αναπτύξει οι Πατρινοί φίλαθλοι της Παναχαϊκής με τους αντίστοιχους της ΑΕΛ, είναι στενοί, καθώς είναι η μόνη ομάδα, που δεν έχουν να… χωρίσουν τίποτα. Δεν αποκλείεται στο σημερινό φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων να καθίσουν δίπλα-δίπλα.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μπορεί η Παναχαϊκή να βρίσκεται στο Καρπενήσι και να δίνει το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι μακριά από την Πάτρα ωστόσο οι φίλοι της ομάδα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Λάρισα μέσω του διαδικτύου.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας, το φιλικό θα μεταδοθεί από το ForMedia TV μετά από σχετικά αίτημα της ΑΕΛ ενώ το ματς θα ξεκινήσει στις 18.00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι κατόπιν σχετικού αιτήματος που έλαβε από την ΠΑΕ ΑΕΛ έδωσε την συγκατάθεση της έτσι ώστε η φιλική αναμέτρηση της Πέμπτης (18/8-18:00) στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου να μεταδοθεί ζωντανά από το ForMedia TV.

Το link στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση είναι το: https://formediatv.gr/?lang=el_GR.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Ο καιρός είναι ιδανικός και οι «κοκκινόμαυροι» φαίνεται να απολαμβάνουν με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι.

Χθες ήταν η δεύτερη ημέρα που η αποστολή της Παναχαϊκής βρίσκεται στην Ευρυτανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πραγματοποιώντας διπλή προπόνηση.

Μάλιστα η κοκκινόμαυρη οικογένεια επιφύλαξε και την τούρτα-έκπληξη στον Βαγγέλη Αλεξόπουλο που έκλεισε τα 27 του χρόνια.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΑΙ

Αντιμέτωπες μετά από πολλά-πολλά χρόνια θα βρεθούν Παναχαϊκή και Πάτραι έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Στις 28 Αυγούστου στο γήπεδο της Αγυιάς με την επιστροφή στην αχαϊκή πρωτεύουσα η κοκκινόμαυρη ομάδα θα φιλοξενήσει τον ΑΠΣ Πάτραι που φέτος θα εκπροσωπήσει τον Νομό στη Γ’ Εθνική.

*Από τη σημερινή έντυπη έκδοση της “Γ”. 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement