Connect with us

Παναχαϊκή

Σεφτέ στις νίκες για την Παναχαϊκή με πολλές δοκιμές- Επέστρεψε ο Ρουγκάλας

Published

on

Το τρίτο της συνολικά παιχνίδι και το δεύτερο στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έδωσε την Κυριακή το πρωί (21/8) η Παναχαϊκή με αντίπαλο τον ΑΟ Μυκόνου όπου και νίκησε με 1-0.

Ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στην αρχική 11άδα έτσι ώστε να δει και τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ή και καθόλου.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 28’ της συνάντησης ο Ατίλιο Λιμάτσι με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο ΑΟ Μυκόνου είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια (38’) όταν ο Κωνσταντακόπουλος ανέτρεψε αντίπαλό του.

Ο πορτιέρο όμως των κοκκινόμαυρων Θεοδωράκης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Πινέιρο και κράτησε το 1-0 για την Παναχαϊκή.

Στο 30′ ο ΑΟ Μυκόνου είχε δοκάρι με σουτ του Μουρίκη σταμάτησε στο δοκάρι του Θεοδωράκη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θεοδωράκης, Τοπάλ, Σμίλτος, Αγκαράι, Στασινόπουλος, Τσιάρας, Λινάρδος, Παπαχρονόπουλος, Μακρής, Λιμάτσι, Ζυγκερίδης.

Στο β΄ μέρος συνέχισαν οι Στασινόπουλος, Τοπάλ, Αγκαράι, Θεοδωράκης και μπήκαν οι Κωνσταντακόπουλος, Ν. Καρακλάιτς, Κέρι, Μπουρλάκης, Σίλβα, Μαστραντωνάκης, Τριμμάτης.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ

Στο Καρπενήσι όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Παναχαϊκής βρίσκεται και ο Κώστας Ρουγκάλας ο οποίος επέστρεψε στους κοκκινόμαυρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Ρουγκάλα!

Ο Ρουγκάλας είναι γεννημένος στις 13/10/1993, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο παρελθόν έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της Παναχαϊκής συγκεκριμένα την περίοδο 2019-2020 στη Super League 2.

Τις τελευταίες δύο σεζόν (2020-2021 & 2021-2022) αγωνιζόταν στον Διαγόρα Ρόδου έχοντας συνολικά 52 συμμετοχές στη Super League 2 με τον  Διαγόρα και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο ξανά στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement