Connect with us

Παναχαϊκή

Ενσωματώνεται σήμερα στο Καρπενήσι και ο Νέστορας Μυτίδης

Published

on

 

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ «ΔΙΠΛΕΣ»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι κοκκινόμαυροι καθώς σε λίγες ημέρες θα αναχωρήσουν από το Καρπενήσι ολοκληρώνοντας έτσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σήμερα και αύριο οι προπονήσεις θα είναι διπλές, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο φιλικό με την Προοδευτική στο Καρπενήσι και την Πέμπτη μετά την πρωινή προπόνηση η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της.

 

ΠΑΕΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Παρασκευής απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Νέστορα Μυτίδη. Έναν επιθετικό που έχει άριστη επαφή με τα δίχτυα και ένα αγαπητό παιδί της εξέδρας καθώς έχει φορέσει στο παρελθόν ξανά την κοκκινόμαυρη φανέλα. Ο Μυτίδης σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Καρπενήσι έτσι ώστε να ακολουθήσει τις προπονήσεις μέχρι και την Πέμπτη που η αποστολή θα επιστρέψει στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο Μυτίδης θα βοηθήσει σημαντικά στη γραμμή κρούσης το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου και όπως δείχνουν τα πράγματα αναμένονται και άλλες προσθήκες.

Ξεσηκωμός από τους φιλάθλους

Πώς και πώς περίμεναν να ήταν θετική η εξέλιξη του Μυτίδη και με το που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ έφερε κύμα αισιοδοξίας.

Τα social media πήραν φωτιά… στην κυριολεξία καθώς η εκτίμηση που έχουν όλοι οι Πατρινοί φίλαθλοι στο πρόσωπό του είναι μεγάλη.

 

Φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να δώσει η Παναχαϊκή στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το γραφείου τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τα φιλικά των επόμενων ημερών των «πρασίνων» και μέσα σε αυτά είναι και της Παναχαϊκής στις 10/9 στις 5:30 μ.μ. στην Αγυιά.

 

 

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Έμεινα ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά»

Mετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Μύκονο ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, δυνατό. Χρησιμοποιήσαμε παρά πολλά παιδιά που δεν έπαιξαν προχθές, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση. Να είμαστε συνέχεια συνεπείς στη δουλειά μας και προσηλωμένοι για τον στόχο μας. Χρειαζόμαστε δουλειά και αυτοσυγκέντρωση για να επιτευχθεί. Θα ξεκουραστούμε το απόγευμα και από σήμερα ξεκινάμε διπλές προπονήσεις και πάλι.

Είμαστε σε καλό δρόμο, σίγουρα είμαστε κουρασμένοι, λογικό είναι. Ο Μαστραντωνάκης σήμερα (σ.σ. Κυριακή) μου έδωσε μεγάλη ευχαρίστηση, κάποια άλλα παιδιά που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής, περίμενα περισσότερα, αλλά δεν θέλω να τους αδικήσω λόγω της κούρασης. Ο Λιμάτσι που σημείωσε το γκολ, δείχνει ότι θα μας βοηθήσει. Ο Αγκαράι δείχνει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στην ενδεκάδα της Παναχαϊκής και με το σπαθί του κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της Παναχαϊκής. Αυτό το φιλικό ήταν για τα νεαρά παιδιά. Ακόμα και ο Μακρής που ήταν ανέτοιμος, μπορεί πλέον να σταθεί και όλα αυτά τα νεαρά παιδιά δείχνουν ότι με δουλειά, έχουν μέλλον.

Ο Μαστραντωνάκης χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, αλλά σήμερα (σ.σ. Κυριακή) μου άλλαξε τη σκέψη μου. Μου άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκε. Το σκορ δεν έχει σημασία, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαριστεί. Σας είχα πει ότι θα κάνουμε κάποιες καλές προσθήκες γι’ αυτό αποκτήθηκε και ο Μυτίδης».

 

 

ΑΤΙΛΙΟ ΛΙΜΑΤΣΙ

«Ξέρω ποια φανέλα φοράω»

Ένας ποδοσφαιριστής που δείχνει τα «δόντια» είναι και ο Ατίλιο Λιμάτσι που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης κόντρα στην Μύκονο. Ένας παίκτης που δεν διστάζει να σουτάρει και ουκ ολίγες φορές όπως χρησιμοποιήθηκε βρήκε δίχτυα.

Ο ταλαντούχος άσος μετά την αναμέτρηση δήλωσε: «Ήμασταν πολύ καλοί. Στόχος είναι η ομάδα να κερδίζει, ακόμα και στα φιλικά. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να κερδίζει πάντα η ομάδα, μπαίνω στο γήπεδο και παίζω για την ομάδα. Είμαι πολλά χρόνια στην Παναχαϊκή, ξέρω σε ποια ομάδα παίζω, ποια φανέλα φοράω, θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό».

 

 

 

Ξεκινούν οι μελέτες

Η ανάπλαση του γηπέδου είναι ένα από τα στοιχήματα που θέλει να κερδίσει η διοίκηση της Παναχαϊκής αλλά και της Ερασιτεχνικής.

Η χαρτογράφηση λοιπόν έξω από το γήπεδο της Αγυιάς ολοκληρώθηκε και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι μελέτες στους εσωτερικούς χώρους τόσο για τα κτίρια που θα κατασκευαστούν όσο και για τη νέα κερκίδα στον χώρο του πετάλου.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement