Connect with us

Ερασιτεχνικό

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου

Published

on

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

Πολλές είναι οι φιλικές αναμετρήσεις που διεξάγονται πλέον τα σαββατοκύριακα αλλά και τις Τετάρτες από τις ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αχαΐας.

Η προετοιμασία των ομάδων μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων καθώς και η έναρξη της Α΄ Κατηγορίας.

 

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ

Ένα από τα σημαντικότερα φιλικά του Σαββάτου ήταν και αυτό της Θύελλας Πατρών με τον Παναιγιάλειο.

Το συγκρότημα του Σάκη Πεφάνη ήταν καλύτερο και επικράτησε στο «Φ. Αραβαντινός» με σκορ 2-0. Από την άλλη πλευρά οι μελανόλευκοι του Φίλιππου Σχοινά ήταν εμφανώς κουρασμένοι από την προετοιμασία της ομάδας.

Η Θύελλα Π. στο 46’ εκτέλεσε κόρνερ με τον Αγουρίδη με αποδέκτη της μπάλας να γίνεται ο Ντίνος ο οποίος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 1-0.

Ο Παναιγιάλειος που παρουσίασε πρόβλημα στις στημένες φάσεις, δέχτηκε ένα ακόμα γκολ στο 66΄. Αυτή τη φορά από εκτέλεση φάουλ του Σκεπετάρη και καρφωτή διαγώνια κεφαλιά του Θανόπουλου, διπλασιάζοντας έτσι το σκορ για την Θύελλα (2-0).

ΘΥΕΛΛΑ Π. (Σ. Πεφάνης): Κουγιουμτζόπουλος, Σταυρόπουλος, Σμπόρας, Θανόπουλος, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Κουτσαντώνης, Ντίνος, Τσότρας, Σκεπετάρης, Ξένος.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι: Αραμπατζής, Σκούμης, Κούρτης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Φ. Σχοινάς): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Χούσα, Παπαδόπουλος, Μαχαίρας, Μιχ. Σπανός, Μπούνας, Κοτσόκολος, Ανδρέας Σπανός, Μπελεζάκης, Γκάτσης.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Ροδόπουλος, Μπελεζάκης, Αποστολής, Νικολόπουλος, Μαυρούλιας, Μούκας, Καραπιπέρης, Λιάτος.

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα του Σαββάτου με την Αιγείρα/Ακράτα να «συντρίβει» με 6-0 τον Πανιώνιο/Αχιλλέα και ο Άρης Πατρών με 7-1 τα Ροΐτικα.

Θύελλα Πατρών-Παναιγιάλειος 2-0

ΑΕ Πάτρα 2005-Αστέρας Τσουκαλεΐκων 2-0

Λιμνοχώρι-Δόξα Νιφορεΐκων 0-2

Ηλειακός Βαρθολομιού-Πανμοβριακός 1-5

Πανιώνιος/Αχιλλέας-Αιγείρα/Ακράτα 0-6

Αστέρας Μιντιλογλίου-Αχαϊκή 0-2

Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Δίας Σαραβαλίου 5-2

Άρης Πατρών-Ροΐτικα 7-1

Ατρόμητος Πατρών-Νίκη Προαστίου 5-0

Ατρόμητος Λάππα-Εθνικός Πατρών 3-1

Δόξα Παραλίας-Παναχαϊκή Κ19 1-2

 

ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Το φιλικό παιχνίδι της Θύελλας με τον Παναιγιάλειο διεύθυνε η Ελένη Αντωνίου. Στην φωτό διακρίνεται με τον νεαρό ταλαντούχο άσο της Θύελλας Γαβριήλ Ξένο

 

Στην γνωστή του θέση ο Δημήτρης Θανόπουλος παρακολούθησε τις προσπάθειες της ομάδας του μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της Θύελλας Κώστα Κωνσταντινίδη

 

Ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο έμπειρος τεχνικός της Θύελλας Σάκης Πεφάνης

 

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ατρόμητος Πατρών συντρίβοντας με 5-0 τη Νίκη Προαστίου στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων

 

Δεν σταμάτησε λεπτό να καθοδηγεί του ποδοσφαιριστές του ο έμπειρος προπονητής του Ατρόμητου Βασίλης Φίλιππας παρά το γεγονός ότι οι «πορτοκαλί» είχαν σημειώσει το 3-0 επί της Νίκης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement