Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Κων/νος Μαρλαφέκας νέος Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της εταιρίας Εμφιάλωσης Νερού ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε.

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας ορίστηκε νέος Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε.

Στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Δίρφυς ΑΕ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 στην έδρα της εταιρείας, εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δίρφυς με πενταετή χρονικό ορίζοντα.
Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας ορίστηκε νέος Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε. Ο Νίκος Σέρρας παραμένει με την ιδιότητα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας. Τα υπόλοιπα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δίρφυς παραμένουν ο Σπύρος Αντωνίου, τεχνικός διευθυντής της εταιρίας και ο Κωνσταντίνος Κολιοβέτας, οικονομολόγος και εκπρόσωπος μετόχου μικρότερου ποσοστού.
Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής στην ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, ηγείται μαζί με τα αδέλφια του, Γιάννη και Πλάτωνα Μαρλαφέκα, της εντυπωσιακής ανάπτυξης της Λουξ τις τελευταίες δεκαετίες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας εξελέγη τον περασμένο Σεπτέμβριο Μέλος στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αποδεικνύοντας την ενεργή ενασχόλησή του με τον ελληνικό αθλητισμό.
Τόσο ο Νίκος Σέρρας όσο και ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας εκφράζουν την ικανοποίησή τους από τη μέχρι τώρα άριστη και εποικοδομητική συνεργασία των δυο εταιριών, κάτι που επιβεβαιώνει και η ενεργή συμμετοχή του Κωνσταντίνου Μαρλαφέκα στην Διοίκηση της Δίρφυς ΑΕ.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement