Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

To Επιμελητήριο συμμετέχει στη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 10-18/9/2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Επιμελητήριο Αχαΐας για μία ακόμα φορά συμμετέχει, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας φιλοξενεί επιχειρήσεις του Νομού Αχαΐας, οι οποίες προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο περίπτερο 2 stand 28.
Επιπλέον το Επιμελητήριο Αχαΐας θα προβάλλει τις δράσεις του καθώς και προϊόντα του αγροδιατροφικού κλάδου στο Περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (περίπτερο 16 stand 3).

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 11-13.00 θα γίνει η παρουσίαση του Έργου CREATIVE@HUBS: «Ολιστική Δικτύωση Δημιουργικών ΜΜΕ
μέσω συνεργατικών χώρων (Interreg Greece-Italy 2014-2020)» στην αίθουσα Σ.Κ. «Ν.Γερμανός» Αίθ. C

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων. Επιπλέον, εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, την πράσινη ανάπτυξη και στις νέες τεχνολογίες προσκαλώντας να συμμετάσχουν επιμελητήρια, επιχειρήσεις, αλλά και πρακτικές που μπορούν να αναδειχτούν και να εφαρμοστούν στην ελληνική αγορά. Από τη φετινή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει ένα αφιέρωμα μνήμης για την επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, η οποία έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην εξελικτική πορεία του Ελληνισμού

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαίας σας καλούν όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τα περίπτερα και να συμμετάσχετε στην εκδήλωση της παρουσίασης του έργου CREATIVE@HUBS.


Ροή ειδήσεων

Advertisement