Connect with us

Ερασιτεχνικό

Η κούπα στα Βραχνέικα (Φωτό από τον τελικό)

Published

on

 

Ο Διαγόρας στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι νίκησε με 8-7 τον ΑΠΣ Πάτραι (κ.δ.1-1)

 

Ο Διαγόρας είναι ο μεγάλος νικητής καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη στη «ρώσικη» ρουλέτα επικρατώντας με περιπετειώδη τρόπο με 8-7 στα πέναλτι.

Ο ΑΠΣ Πάτραι αν και ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και ενώ όλα έδειχναν ότι αυτός θα σηκώσει την πρώτη κούπα της χρονιάς ήρθε στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 96’ της συνάντησης ο Βασιλόπουλος του Διαγόρα κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση στο Super Cup).

Εκεί αναδείχθηκε mvp ο πορτιέρο του Διαγόρα ο οποίος πέτυχε το 8-7 ενώ στην συνέχεια απέκρουσε το πέναλτι του Βορύλλα. Ο Θανόπουλος είχε αποκρούσει ένα ακόμα πέναλτι αυτό του Μαστραντωνάκη.

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης δημιούργησε ο Πάτραι στο 8’ όταν ο Θ. Βλασόπουλος μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο Διαγόρας τρία λεπτά αργότερα ισοφαρίζει τις ευκαιρίες με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργαντόπουλου στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΠΛΗΓΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ

Ό,τι δεν έκανε ο αδερφός του, Θόδωρος Βλασόπουλος στο 11’ έκανε ο Νίκος. Πιο συγκεκριμένα ο Δημητρακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ν. Βλασόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους «πράσινους».

Ο Πάτραι τέσσερα λεπτά αργότερα χάνει τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι με τον Σαμπανέι με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.

Ο ΒΟΡΥΛΛΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 1-0

Στο 26’ της συνάντησης ο Διαγόρας κέρδισε το πέναλτι όμως ο Βορύλλας κράτησε το 1-0. Ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε και ο πορτιέρο του Πάτραι μπλόκαρε.

Τραυματίστηκε ο Τσεκούρας

Ο Άγγελος Τσεκούρας αποχώρησε τραυματίας στο 38ο λεπτό από την αναμέτρηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων με τον ΑΠΣ Πάτραι για το Σούπερ Καπ.

Ο αμυντικός του Διαγόρα, κατά την διάρκεια της μονομαχίας χτύπησε στο γόνατό του, αποχωρώντας με την βοήθεια των συμπαικτών του.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Διαγόρας πίεζε για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και στο 43’ το γυριστό σουτ του Σταυρόπουλου πέρασε άουτ ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βορύλλας πραγματοποιεί εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του Αποστολόπουλου.

ΧΤΥΠΗΣΕ… ΣΤΟ 96’

Ο ΑΠΣ Πάτραι στην επανάληψη προσπάθησε να κάνει διαχείριση και να κρατήσει στο υπέρ το 1-0 όμως στο 96΄ δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 53΄ όταν το σουτ που επιχείρησε ο Γεωργαντόπουλος πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βορύλλα ενώ στο 96′ ήρθε το 1-1 όταν ο Βορύλλας απέκρουσε και ο Βασιλόπουλος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 στέλνοντας την ομάδα του στα πέναλτι.

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ:

Γεωργαντόπουλος 1-0

Mαστραντωνάκης (άστοχος απέκρουσε ο Θανόπουλος)

Καραμπούλας (αστόχησε, μπλόκαρε ο Βορύλλας)

Φούφουλας 1-1

Σταυρόπουλος 2-1

Ν. Βλασόπουλος 2-2

Νικολακόπουλος 3-2

Γερογιάννης (αστόχησε στο δοκάρι)

Αποστολόπουλος (αστόχησε, μπλόκαρε ο Βορύλλας)

Ζελενίτσας 3-3

Σιδέρης 4-3

Τσιρίκος 4-4

Τζουραμάνης (αστόχησε, απέκρουσε ο Βορύλλας)

Πυλαρινός (άστοχος, έστειλε τη μπάλα άουτ)

Θωμάς 5-4

Θεοφάνης 5-5

Βασιλόπουλος 6-5

Στανής 6-6

Μπαρλάς 7-6

Σούλης 7-7

Θανόπουλος 8-7

Βορύλλας (αστόχησε το έπιασε ο Θανόπουλος)

 

AΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Βορύλλας, Β. Γερογιάννης, Στανής, Σούλης, Φούφουλας, Μαστραντωνάκης, Θ. Βλασόπουλος (69΄ Τσιρίκος), Ν. Βλασόπουλος, Σαμπανέι (46΄Μητρόπουλος – 90΄Θεοφάνης), Δημητρακόπουλος (90΄ Πυλαρινός), Σ. Γερογιάννης (45΄Ζελενίτσας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Δ. Σακελλαρόπουλος): Θανόπουλος, Βασιλόπουλος, Γκολφινόπουλος (82΄ Μπαρλάς), Σιδέρης, Nικολακόπουλος, Τσεκούρας (41΄λ.τ. Καραμπούλας), Σταυρόπουλος, Αποστολόπoυλος, Θωμάς, Γεωργαντόπουλος, Μούτσα (82΄ Τζουραμάνης).

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement