Connect with us

Ερασιτεχνικό

Το πέμπτο τρόπαιο του θεσμού κατέκτησε ο Διαγόρας (Φωτορεποτάζ από το Super Cup)

Published

on

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

Ο Διαγόρας Βραχνεϊκων είναι ο πολυνίκης του Super Cup νικώντας στα πέναλτι με 8-7 τον ΑΠΣ Πάτραι

 

Ματσάρα έγινε στο «Α. Κάνιστρας» ανάμεσα στον Διαγόρα Βραχνεϊκων και τον ΑΠΣ Πάτραι για το Super Cup το οποίο πρόσφερε πολλές συγκινήσεις καθώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων το συγκρότημα του Δημήτρη Σακελλαρόπουλου έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Στα πέναλτι ο ήρωας του ΑΠΣ Πάτραι Βορύλλας που στην κανονική διάρκεια απέκρουσε πέναλτι κρατώντας το 1-0 υπέρ των πρασίνων ενώ πραγματοποίησε και δύο πολύ καλές αποκρούσεις έγινε στην διαδικασία των πέναλτι ο μοιραίος παίκτης. Ο Βορύλλας έχασε το τελευταίο πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Θανόπουλος ο οποίος νωρίτερα είχε «γράφει» από τα 11 βήματα το 8-7 παίρνοντας δικαίως τον τίτλο του Mvp.

Ο Διαγόρας λοιπόν μετά και από αυτή την κατάκτηση του Κυπέλλου έφτασε τα πέντε στο θεσμό έχοντας νικήσει το 2012 τον Εθνικό Σαγεϊκων στα πέναλτι με 4-2 (κ.δ. 0-0), το 2014 την Αναγέννηση Πατρών με 4-1, το 2017 τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με 2-1, το 2018 τον Πανμοβριακό με 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. 1-1) και φέτος με 8-7 στα πέναλτι τον ΑΠΣ Πάτραι (κ.δ. 1-1).

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Αγγελος Τσεκούρας στο τελικό του Super Cup τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείου του Ρίου. Η πρώτη εικόνα των γιατρών αναφέρει ότι κατά 99% δεν έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι και πιθανόν να γλύτωσε τα χειρότερα ο έμπειρος άσος. Σήμερα ο Τσεκούρας θα κάνει και μαγνητική για να δείξει ακριβώς τον τραυματισμό του και ευχή όλων είναι να μην έχει κάτι το σοβαρό.

 

 

 

Ο Διαγόρας Βραχνεϊκων όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι:

Όρθιοι από αριστερά: Νικολακόπουλος Σωτήρης, Σιδέρης Ραφαήλ, Μούτσα Ανδρέας, Γκολφινόπουλος Νίκος, Θανόπουλος Κώστας και Γεωργαντόπουλος Φώτης

Καθιστοί: Βασιλόπουλος Βασίλης, Αποστολόπουλος Ιωακείμ, Σταυρόπουλος Γιάννης, Θωμάς Ανδρέας και Τσεκούρας Άγγελος.

 

 

Ο ΑΠΣ Πάτραι όπως παρατάχθηκε στο παιχνίδι:

Όρθιοι από αριστερά: Μαστραντωνάκης Ανδρέας, Βορύλλας Χρήστος, Σούλης Σταύρος, Σαμπανέι Θόδωρος, Βλασόπουλος Νίκος, Φούφουλας Ντίνος,

Καθιστοί: Δημητρακόπουλος Αυγερινός, Γερογιάννης Βασίλης, Βλασόπουλος Θόδωρος, Γερογιάννης Σ., Στανής Δημήτρης

 

 

Ο Ανδρέας Ζήκος είναι ο νέος προπονητής του Διαγόρα ωστόσο παρακολούθησε τον τελικό από την κερκίδα με φίλους και παράγοντες της ομάδας και κράτησε τις σημειώσεις του.

Στην φωτό διακρίνεται από αριστερά ο Αλέξης Κούλος γιός του Λεωνίδα Κούλου παράγοντα της ομάδας που είναι ακριβώς δίπλα του, ο προπονητής Μάμπης Σπανοσωτηρόπουλος, ο προπονητής Κραβαριώτης, ο προπονητής Ανδρέας Ζήκος και ο παράγοντας Γιάννης Ποταμιάνος.

 

 

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την κερκίδα και ο παράγοντας του Διαγόρα Γιώργος Κυριακόπουλος. Ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των Βραχνεϊκων.

 

 

Αρκετός ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στο ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» ο οποίος στο τέλος ανταμείφτηκε από την ματσάρα που παρακολούθησε

 

 

Ο προπονητής του ΑΠΣ Πάτραι Σταμάτης Σαρρής είδε την ομάδα του να έχει ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ωστόσο με τον τρόπο που έχασε την κούπα τον απογοήτευσε καθώς δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (96’)

 

 

Ένα ακόμα Κύπελλο υπό τις οδηγίες του πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο υπηρεσιακός τεχνικός του Διαγόρα Δημήτρης Σακελλαρόπουλος. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Διαγόρα υπό τις οδηγίες του Σακελλαρόπουλου (είχε παραιτηθεί ο Σπηλιόπουλος) κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Φέτος μετά την αποχώρηση του Νίκου Λουμπαρδέα μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτη του και πάλι ο Σακελλαρόπουλος έκατσε στον πάγκο της ομάδας περνώντας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ενώ το Σάββατο υπό τις οδηγίες του κατέκτησε και την κούπα του Super Cup.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement