Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Με λευκό ράσο στη σκηνή ο Γιώργος Μαζωνάκη – Εκκεντρική εμφάνιση και αποθέωση στο Κέντρο Αθηνών

Δημοσιεύθηκε

στις

O Γιώργος Μαζωνάκης με το σύνθημα «Μαζωχτείτε», σήμανε την έναρξη της νυχτερινής ψυχαγωγίας στην Αθήνα, με sold out πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου.

O ερμηνευτής αποθεώθηκε στο κατάμεστο Κέντρο Αθηνών και το κοινό ενθουσιάστηκε με τις ερμηνείες του.

Το νέο look του Γιώργου Μαζωνάκη επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι είναι ένα από τα κορυφαίο fashion icon της χώρας, που η αισθητική του είναι μπροστά από την εποχή και δημιουργεί τάσεις!

Με νέο ανατρεπτικό, hair styling, πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά. Ο haute couture σχεδιασμός και χρώματα στα μαλλιά του εμπνευσμένα από τα χρώματα και τα ένστικτα του ζωικού βασιλείου έκαναν τη διαφορά!

Παράλληλα, η εμφάνισή του με κατάλευκο custom made ράσο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις εμφανίσεις του ενθουσίασε το κοινό.

Η ερμηνεία του μαγική, καθήλωσε τους θαμώνες που τραγουδούσαν μαζί του τις τεράστιες επιτυχίες του, τον χειροκρότησαν όρθιοι φωνάζοντας συνεχώς το αγαπημένο πια… «Όσο Ζω Μαζώ».

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το κέντρο της ψυχαγωγίας της Αθήνας τη νύχτα θα είναι και φέτος το Κέντρο Αθηνών!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με το πιο επιτυχημένο concept ψυχαγωγίας της χρονιάς, θα φωτίζει και φέτος την Αθήνα τη νύχτα… μαζί του οι Χριστίνα Μηλιού, Κωνσταντίνος Φραντζής και Francis ‘Ofili’ Adetokunbo, καθώς και οι Φώτης Παπαζήσης, Τάτα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement