Connect with us

Lifestyle

Γιώργος Μαζωνάκης: Η επιστροφή στη Νίκαια και η πρόταση γάμου

Published

on

«Γυρίσαμε στο σπίτι μας» ήταν η φράση του Γιώργου Μαζωνάκη λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, η οποία ξεσήκωσε εφτά χιλιάδες θεατές στο «Κατράκειο» της Νίκαιας, εκεί που μεγάλωσε αυτός ο γοητευτικός «αλήτης» του τραγουδιού.

Στην πρώτη συναυλία της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο ερμηνευτής τραγούδησε για πάνω από δύο ώρες κυριολεκτικά μέσα σε αποθέωση, επιλέγοντας διαχρονικές του επιτυχίες. Χόρεψε ζεϊμπέκικο, είπε την «Δραπετσώνα», ανέβηκε στις κερκίδες για να ευχαριστήσει ακόμη πιο πολύ τους φίλους του, αυτούς που όπως είπε «με αφήνετε να παίζω μαζί σας τόσα χρόνια».

Δείτε φωτογραφίες

mazonakis_nikaia__3_
mazonakis_nikaia__4_
mazonakis_nikaia__8_

Η βραδιά είχε και ιδιαίτερες στιγμές, από αυτές που σου μένουν, όπως αυτή που ο Μαζωνάκης άρχισε να αναζητάει μια Αγγελική μέσα στον κόσμο, η οποία βρέθηκε και οδηγήθηκε επί σκηνής. Η νεαρή κοπέλα που ήταν σε ενδιαφέρουσα είδε μετά από λίγο τον αγαπημένο της να ανεβαίνει, να γονατίζει και να της προσφέρει το μονόπετρο ενώ οι θεατές χειροκροτούσαν το ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο

Η επιστροφή του Γιώργου Μαζωνάκη στη Νίκαια και η πρόταση γάμου

Η πρόταση γάμου επί σκηνής ήταν ιδέα του γαμπρού που έστειλε μήνυμα στον Μαζωνάκη στην σελίδα του στο Instagram, ενώ μετά την πρόταση γάμου που έγινε αποδεκτή με ένα τρυφερό φιλί, το ζευγάρι τα είπε για λίγο με τον Μαζώ. Αυτόν που στάθηκε με αγάπη πάνω από ένα κορίτσι ΑΜΕΑ λέγοντάς του «θα έρθω να σε δω κάτω», κάτι που έκανε όταν άφησε τη σκηνή και πήγε κοντά της, γονάτισε και της τραγούδησε κρατώντας της το χέρι.

Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, σε μια βραδιά που τελείωσε λίγο μετά τις δώδεκα και μισή μετά τα μεσάνυχτα όταν ο Μαζώ υποκλίθηκε στο κοινό της γειτονιάς του, έχοντας γυρίσει στα παλιά ένα Κυριακάτικο βράδυ του Ιούνη.

mazonakis_nikaia__5_
mazonakis_nikaia__7_
mazonakis_nikaia__6_
mazonakis_nikaia__1_

Ροή ειδήσεων

Advertisement