Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή-Σ. Παπαδόπουλος: «Πάμε για πρωτάθλημα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Δηλώσεις μέσα από το επίσημο κανάλι της Παναχαϊκής στο YouTube έκανε ο τεχνικός της κοκκινόμαυρης ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Βύρωνα Καβάλας εκτός έδρας που θα διεξαχθεί στις 2/10, για το πρωτάθλημα της Super League 2 που δεν έχει αρχίσει, όσο και για τους παίκτες που δόθηκαν με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα, ο προπονητής της Παναχαϊκής, δεν κρύφτηκε, λέγοντας στις δηλώσεις του, πως έχει ρόστερ για πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που παίζουμε στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά σίγουρα θα θέλαμε να είχε ξεκινήσει και η Super League 2. Διαφωνώ με κάποιους συναδέλφους προπονητές μου που λένε καλύτερα που άργησε το πρωτάθλημα για να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας. Δεν μπορούν να τα λένε αυτά, πρέπει να σκέφτονται και τις άλλες ομάδες και τους ποδοσφαιριστές τους που έχουν ξεπεράσει τους 2,5 μήνες προετοιμασίας.

Είναι ό,τι το χειρότερο για μια ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της να μην έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ειδικότερα για έναν σύλλογο που έχει βλέψεις και χρειάζεται να έχει στα πόδια του επίσημα ματς. Πιστεύω ότι η δουλειά των ομάδων θα φανεί μετά τα πρώτα 5-6 επίσημα παιχνίδια. Αναφορικά με το ματς Κυπέλλου, έχουμε ένα μακρινό ταξίδι και θα παίξουμε με τον Βύρωνα στην Καβάλα, που αξίζει το σεβασμό μας διότι έχει κάνει ήδη δύο προκρίσεις.

Είναι ό,τι το χειρότερο για μια ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της να μην έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ειδικότερα για έναν σύλλογο που έχει βλέψεις και χρειάζεται να έχει στα πόδια του επίσημα ματς. Πιστεύω ότι η δουλειά των ομάδων θα φανεί μετά τα πρώτα 5-6 επίσημα παιχνίδια. Αναφορικά με το ματς Κυπέλλου, έχουμε ένα μακρινό ταξίδι και θα παίξουμε με τον Βύρωνα στην Καβάλα, που αξίζει το σεβασμό μας διότι έχει κάνει ήδη δύο προκρίσεις.

Και αυτό πάει να πει ότι δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Σίγουρα είμαστε η Παναχαϊκή και θέλουμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Αν αυτή έρθει είναι καλό που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο χωρίς ματς, ωστόσο θα ήταν καλύτερο να παίζαμε ακόμα ένα παιχνίδι επίσημο για να το είχαμε και στα πόδια μας. Βλέπουμε πολλές εκπλήξεις στον θεσμό του Κυπέλλου, είχαμε παρατάσεις και πέναλτι, αλλά ελπίζω ότι εμείς δεν θα αντιμετωπίσουμε τέτοιο πρόβλημα.

Έχουμε κι εμείς κάποια μικροπροβλήματα, ορισμένοι παίκτες δεν θα ρισκάρουμε να αγωνιστούν στην Καβάλα, διότι ο πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, χωρίς να αδιαφορούμε για το Κύπελλο. Θα το πω αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, η Παναχαϊκή πάει για πρωτάθλημα.

Δεν κρυβόμαστε, διότι βλέπουμε τι γίνεται μέσα στην ομάδα και στις προπονήσεις. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε διάφοροι. Ο κόσμος να ξέρει ότι θα κάνουμε πρωταθλητισμό. Έχουμε ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ με νέα ταλαντούχα παιδιά, αλλά και με ποδοσφαιριστές με πολλές εμπειρίες. Ξέρουμε ότι ορισμένοι παίκτες που έχουν έρθει, δεν βρίσκονται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο που θέλουμε, αλλά σίγουρα θα τους έχουμε έτοιμους στην πρεμιέρα.

Ξέρω ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές μου, ξέρω ποιος είναι ο σύλλογος της Παναχαϊκής. Μια μεγάλη ομάδα που σε οποιαδήποτε κατηγορία χαμηλότερη αγωνίζεται, δεν γίνεται να μην διεκδικεί την πρώτη θέση. Κάποια στιγμή πρέπει να ανέβει στην Super League 1.

Θα έχουμε δυσκολίες, όπως συνέβη και πέρσι που ήρθα, ωστόσο, ο κόσμος θέλω να έχει εμπιστοσύνη. Ό,τι είπαμε όμως την περσινή σεζόν έγινε! Βγήκαμε πρώτοι στα μπαράζ, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ήρθε και ο κόσμος στην Αγυιά. Ο καθένας κρίνεται από τα αποτελέσματα που έχει πετύχει στη ζωή του και αυτά φαίνονται, δεν μπορείς να γεμίσεις τον κόσμο με ψέματα. Το ρόστερ της Παναχαϊκής το έχουμε φτιάξει για να πρωταγωνιστήσει και θέλω να πω ένα μεγάλο ‘μπράβο’ στη διοίκηση και στον Πέτρο Σταθάκη, διότι έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες. Και τώρα ακόμη προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε μια πολύ καλή μεταγραφή, για να είμαστε μια πολύ δυναμική ομάδα και θα δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς.

Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά με τους συνεργάτες μου στις προπονήσεις και αυτό πιστεύω θα βγει στο γήπεδο. Όταν δουλεύεις καλά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Θέλουμε να πούμε στον κόσμο να μας αγκαλιάσει όπως ξέρει και εμείς θα δίνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να γίνεις μεγάλη ομάδα, χωρίς να χάσεις.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στον οργανισμό της Παναχαϊκής, διότι μέσα σε 3 μήνες έχουμε κάνει τα πάντα, για να έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Το ξέρουν και οι αντίπαλοι μας στην Super League 2 αυτό. Χθες (σ.σ. 29/9) βρέθηκα για πρώτη φορά στις Ακαδημίες της ομάδας και μιλήσαμε με όλους. Αυτό δεν έγινε για τελευταία φορά, αλλά θέλουμε να συμβαίνει σε εβδομαδιαία βάση και αυτό που θέλω να ξέρει ο κόσμος είναι ότι σε αυτά τα παιδιά θα κάνουμε κάποιες φορές προπονήσεις και εγώ με το επιτελείο μου. Θέλω να πω για τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν δανεικοί, επειδή ακόμα μιλάω μαζί τους, ότι είναι έτοιμοι -από άποψη δουλειάς- να πάνε σε μια κατηγορία πιο μικρή, να πάρουν παιχνίδια και να επιστρέψουν σε εμάς, κάνοντας εξαιρετική σεζόν. Θα δείτε ότι αυτά τα παιδιά θα είναι το μέλλον της Παναχαϊκής, αν δουλέψουν σοβαρά και όπως πρέπει. Να έχουμε καλή χρονιά με υγεία. Περιμένουμε με πολύ λαχτάρα το ματς Κυπέλλου».

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement