Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Μια καλή προπόνηση

Published

on

 

Η Παναχαϊκή νίκησε με 4-1 τον ΑΠΣ Πάτραι σε φιλικό παιχνίδι στον χώρο του Πανεπιστημίου

 

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε η Παναχαϊκή σήμερα (8/10) το μεσημέρι με αντίπαλο τον ΑΠΣ Πάτραι που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι αυτό είχε προπονητικό χαρακτήρα γι’ αυτό και στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου δεν υπήρχαν φίλαθλοι.

Η Παναχαϊκή πιο έμπειρη από τον αντίπαλό της νίκησε με 4-1 τους «πράσινους» οι οποίοι στην επανάληψη έβαλαν δύσκολα στους κοκκινόμαυρους.

Στο πρώτο μέρος το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα των αδερφών Πήτερ και Νίκολα Καρακλάιτς.

Το Πάτραι μείωσε στην επανάληψη με γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Φούφουλας (2-1) με την Παναχαϊκή να ανοίγει την «ψαλίδα» με γκολ που σημείωσε ο Τριμμάτη μετά από σέντρα του Νιλντίνιο και με την παρέμβαση του Φούφουλα.

Να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή έχασε πέναλτι με τον Λιμάτσι με τον Κολοβούρη να αποκρούει.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ

Ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν για την Παναχαϊκή οι Νιλτίνιο, Λιοφάγος και Μαραθωνίτης. Τα αδέρφια Καρακλάιτς ήταν αρκετά δραστήρια όπως και ο Λιμάτσι για τους πράσινους που έχει δοθεί με την μορφή δανεισμού.

 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Μακρής, Στασινόπουλος, Θεωδοράκης Δ., Ρουγκάλας, Σίλβα, Λινάρδος, Τριμμάτης, Καρακλάιτς Π, Καρακλάιτς Ν., Μαραθωνίτης.

Έπαιξαν και οι Μικές, Λιοφάγος, Νιλτίνιο, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος, Κέρι.

ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Βορύλλας, Σούλης, Ζέλος, Β. Γερογιάννης, Μιχαλόπουλος, Μαστραντωνάκης, Ζελενίτσας, Λιμάτσι, Στανής, Παπαγεωργίου, Σουγλέρης.

Έπαιξαν και οι Φούφουλας, Γιαννόπουλος, Θεοφάνης, Θ. Βλασόπουλος, Γασπαρινάτος, Μητρόπουλος, Τσιόλου.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement