Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ποιοι εξελέγησαν στην Γραμματεία Πόλης της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πάτρας Νέος Γραμματέας ο Δ. Κίνδερλης

Published

on

«Συνεχίζουμε μαζί για την ανοικοδόμηση ενός σύγχρονου, βασισμένου σε ευρωπαϊκά πρότυπα Πανεπιστημίου, με γνώμονα τις ιδέες και τα ιδανικά της Δ.ΑΠ – Ν.Δ.Φ.Κ, μέσα και έξω από τα αμφιθέατρα. Από τον φοιτητή για τον φοιτητή. Μια Ιδέα, μια Παρέα, μια Πόλη…».

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν τα μέλη της Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Πάτρας με αφορμή τη σύσταση σε Σώμα της νέας Γραμματείας Πόλης και την ανάδειξη του νέου Γραμματέα Δημήτρη Κίνδερλη.

Οι διαδικασίες για την ανάδειξη των μελών των Συμβουλίων Σχολών και Εκλεκτόρων έγινε προχθές στα γραφεία της παράταξης (Κωνσταντινουπόλεως 82, 1ος όροφος) από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. με μεγάλη συμμετοχή φοιτητών Στα νέα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας όπου δόθηκε ο παλμός για τη νέα χρονιά.

Η νέα γραμματεία πόλης συστάθηκε σε σώμα ως εξής:

Υπεύθυνος Πόλης: Κίνδερλης Δημήτριος

Αναπληρωτής Υπ. Πόλης: Κοντογόνης Ιωάννης

Υπεύθυνη Οργάνωσης: Ελένη Ευστρατίου

Υπεύθυνος Δ.Ο.Π: Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιος

Υπεύθυνοι Πολιτικού Σχεδιασμού: Σταυρογιαννόπουλος Ιωάννης, Λαμπροπούλου Αναστασία

Τομεάρχες Πολυτεχνικών Σχολών: Κάτσαρης Αθανάσιος, Κατσούλας Κωνστάντινος Τομεάρχης Σχολών Θετικών Επιστημών: Χαρίκλεια Σμπουκη.

Τομεάρχης Σχολών Ανθρωπιστικών Επιστημών: Αικατερίνη Τσάμη.

Τομεάρχης Σχολών Επιστημών Υγείας: Μπαδογιάννη Δήμητρα.

Τομεάρχης Ανεξάρτητων Σχολών: Γεωργαντοπούλου Αγγελική.

Υπεύθυνος πρώην ΑΤΕΙ: Κουσάνας Γεώργιος.

Υπεύθυνη Στελεχοποιήσης: Μπαδογιάννη Δήμητρα. Υπεύθυνη Τύπου και Social Media: Σοφιανού Αθανασία

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΙΑΣ

Σε ανακοίνωσή της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας ανέφερε τα εξής: «Η διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή των φοιτητών, γεγονός που μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Συγχαρητήρια στον νέο Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, Δημήτρη Κίνδερλη, φοιτητή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών, καθώς επίσης και σε όλα τα παιδιά που απαρτίζουν τη νέα Γραμματεία. Η νέα σύνθεση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας χαρακτηρίζεται από εμπειρία, διάθεση για προσφορά και πάθος για τις ιδέες και τις αξίες της Παράταξης μας. Με γνώμονα τις μεγάλες επιτυχίες των προηγουμένων χρόνων, θα προχωρήσουμε πιστοί στο ήθος και στα ιδανικά μας για να κάνουμε ακόμα πιο ισχυρή, μαζική και πρωτοπόρα τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement