Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Σενάρια για τον Λ. Κυβελίδη;

Published

on

 

Από τη στιγμή που ο έμπειρος επιθετικός Λεωνίδας Κυβελίδης αποτέλεσε παρελθόν από την Παναχαϊκή, ήδη άρχισαν τα… σενάρια επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ» ο παίκτης «φλερτάρει» με τον ιστορικό ΑΠΣ Πάτραι, καθώς τα… πόδια του βαστάνε ακόμη. Εάν και εφόσον αυτά τα σενάρια ή ακόμη και οι «φήμες» που ακούγονται ευοδωθούν, τότε θα μιλάμε για ένα «βαρύ πυροβολικό» που θα έχει στις τάξεις του το εν λόγω σωματείο και αν φορέσει την πράσινη φανέλα -μόνο αυτή λείπει από τη συλλογή του Κυβελίδη- θα αποτελέσει «φόβητρο» για όλες τις αντίπαλες άμυνες…

ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ Α. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ

Το δικό του «αντίο» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (patraifc.gr) του συλλόγου εξέδωσε ο ιστορικός σύλλογος του ΑΠΣ Πάτραι στον τέως αρχηγό των πράσινων Αυγερινό Δημητρακόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Για περισσότερα από τρία χρόνια φόρεσε τη φανέλα με το φάρο στο στήθος. Το όνομά του, συνώνυμο του γκολ. Ένας εκ των βασικών πυλώνων στην σπουδαία περσινή χρονιά, που οδήγησε τον σύλλογο μετά από 22 χρόνια ξανά σε εθνικές κατηγορίες, ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος αποχωρεί από τον ΑΠΣ Πάτραι, έχοντας εκατοντάδες αναμνήσεις και αναρίθμητα τέρματα στις αποσκευές του. Ο αρχηγός θα αγωνίζεται σε άλλες πολιτείες τη νέα περίοδο και του ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας, κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ποδοσφαιρική του ποιότητα και οι ηγετικές του ικανότητες, αδιαμφισβήτητες. Αρχηγέ, σε ευχαριστούμε για όλα. Αποτελείς σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement