Connect with us

Παναχαϊκή

Ταξίδι στις Σέρρες για την Παναχαϊκή

Published

on

 

Η Παναχαϊκή κληρώθηκε να παίξει στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανσερραϊκό

 

Στις Σέρρες αναμένεται να ταξιδέψει η Παναχαϊκή το τριήμερο 18-19-20 Οκτωβρίου -τότε θα διεξαχθούν οι αγώνες- καθώς η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας (5η φάση) την έφερε αντιμέτωπη με τον Πανσερραϊκό, παιχνίδι που θα γίνει στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Η αποστολή της κοκκινόμαυρης ομάδας δεν θα είναι εύκολη, καθώς η σερραϊκή ομάδα αγωνίζεται και αυτή στο πρωτάθλημα της Super League 2, οπότε θα πρέπει να τα δώσει όλα, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά από το παρελθόν, καθώς συναντήθηκαν πολλές φορές, ενώ και στην παρούσα φάση ο ένας ξέρει τον άλλο, καθώς με τη φανέλα του Πανσερραϊκού αγωνίζεται ο Δημήτρης Ανάκογλου, ενώ τεχνικός των «λιονταριών» είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Στο μεταξύ, αναλυτικά τα ζευγάρια της 5ης φάσης έχουν ως εξής: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα-Παναιτωλικός, Καλλιθέα-Βέροια, Αγ. Νικόλαος-Αλμυρός ή Πανθρακικός, Πανσερραϊκός-Παναχαϊκή, Κηφισιά-ΟΦΗ, Αστέρας Τρ.-Ατρόμητος, Αλμωπός Αρ.-Λαμία, Ιωνικός Διαβ.-Απόλλων Παρ., Βόλος-Ιωνικός, ΑΕΛ-Λεβαδειακός, Πανελευσινιακός-Απόλλων Πόντου.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

Φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα στη Ναύπακτο θα δώσει σήμερα η Παναχαϊκή, αγώνας που θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα διεξαχθεί στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement