Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ τη νέα πλατεία του Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα – ΒΙΝΤΕΟ

Published

on

Στην τελική φάση της ολοκλήρωσης της βρίσκεται η πλατεία του Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα, με τον δήμο να έχει διαμορφώσει έναν ακόμα κοινόχρηστο χώρο, δίνοντας μια άλλη πνοή στην εκεί περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δήμος Πατρέων η πλατεία που βρίσκεται πίσω από το κτίριο του ΙΚΑ, στην οδό Ιωαννίνων, στον χώρο που ήταν κάποτε το λούνα παρκ, ολοκληρώνεται.

Το έργο προχώρησε αρχικά με γρήγορους ρυθμούς, ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε μια καθυστέρηση από τον ανάδοχο που το είχε αναλάβει, χωρίς όμως να βγει η εργολαβία εκτός χρονοδιαγράμματος.

Η δημοτική αρχή κατάφερε και αξιοποίησε μέσα από χρήματα του Πράσινου Ταμείου Ανάπτυξης έναν χώρο που ήταν επί χρόνια εγκαταλειμμένος. Πρόκειται για την μία εκ τω νέων πλατειών που έχουν προγραμματιστεί για να γίνουν στην Πάτρα.

Στην νέα πλατεία φυτεύονται 75 νέα δέντρα, επιπλέον θάμνοι, παγκάκια, μονοπάτια περιπάτου, ποδηλατόδρομος, χώροι άθλησης και φυσικά μια μεγάλη παιδική χαρά, δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά να έχουν έναν ακόμα χώρο για να παίξουν.

Δείτε τη νέα πλατεία από ψηλά από το κανάλι strikal:

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement