Σάββατο 13 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

ΑΠΘ: Διερεύνηση των συνθηκών της πτώσης του φοιτητή από το παράθυρο ζήτησε ο πρύτανης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πρύτανης του ΑΠΘ ζήτησε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας φοιτητής έπεσε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΠΘ, ο πρύτανης ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον φοιτητή στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ενημερώνεται διαρκώς από τη διοίκηση και τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του, η οποία εξελίσσεται ομαλά και δεν εμπνέει ανησυχία.

Όπως έγινε γνωστό ο 19χρονος υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο χέρι και την κνήμη.

Στο νοσοκομείο ο πρύτανης και καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου συναντήθηκε με τη μητέρα του φοιτητή, στην οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και τη διαβεβαίωσε ότι το Πανεπιστήμιο θα διαθέσει κάθε είδους υποστήριξη για την πλήρη αποθεραπεία του φοιτητή.

Στο «Παπανικολάου» μετέβησαν τόσο ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, καθηγητής Παναγιώτης Γκλαβίνης, όσο και η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Δέσποινα Κλαβανίδου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement