Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή δείχνει να είναι έτοιμη για τη σέντρα της Super League 2

Published

on

 

 

Η εικόνα της Παναχαϊκής στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ ήταν αρκετά καλή παραχωρώντας ισοπαλία στους ερυθρόλευκους (1-1).

Αν εξαιρέσει δε κανείς την παράταση στον θεσμό του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στην κανονική διάρκεια έδειξε και εκεί κάποια βελτίωση.

Όπως ανέφερε και στη συνέντευξη τύπου (δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Κυριακής) ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης η ομάδα θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει τους στόχους φέτος.

Σίγουρα όλο αυτό το διάστημα στους κύκλους των φιλάθλων υπάρχει αρκετή γκρίνια ωστόσο όλοι περιμένουν να διαψευστούν. Η Παναχαϊκή τα τελευταία χρόνια δυστυχώς βρίσκεται εξαφανισμένη και αυτό που επιθυμούν όλοι είναι η επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

 

ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ SL2

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής Πέτρος Σταθάκης μίλησε και για τη σέντρα στη Super League 2.

Ο έμπειρος παράγοντας ανέφερε ότι δεν σκέφτεται κανείς στην Super League 2 να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 6/11. «Αν αυτό γίνει τότε θα δουν το διαφορετικό μας πρόσωπο».

Η γραμμή λοιπόν όλων είναι κοινή με στόχο να έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο ακόμα και χωρίς το deal του τηλεοπτικού με την ΕΡΤ ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στην κατηγορία.

Η διοργανώτρια σε συνεργασία με τις ΠΑΕ περιμένει να πληρωθούν από την ΕΡΤ τα περσινά οφειλόμενα, που ανέρχονται 1,2 εκατ. ευρώ, τα οποία αφορούν τα μπόνους.

Επίσης συζητήσεις γίνονται και για τα φετινά τηλεοπτικά με την ΕΡΤ να θέλει να μειώσει τα ποσοστά που παίρνουν οι ομάδες. Και εδώ η SL2 δεν το διαπραγματεύεται θέλοντας να παραμείνουν όπως έχουν.

 

Ιδιαίτερη μνεία για τις υποδομές

Ο Πέτρος Σταθάκης στην συνέντευξη τύπου που έδωσε έκανε ιδιαίτερη μνεία στις υποδομές αναφέροντας ότι «γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια σε βαθμό που δεν το περίμενα. Η Κ είναι της Παναχαϊκής και έχει την υποστήριξη του κ. Ρούσου, πολλές ομάδες της Super League 2 ζηλεύουν που η χορηγία μας είναι η εταιρεία του Play Sports».

 

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Να είναι το τελευταίο φιλικό»

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι εύχεται να ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος παράλληλα έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ότι μέχρι στιγμής η Παναχαϊκή έχει δώσει συνολικά 14 φιλικές αναμετρήσεις και δύο ματς κυπέλλου και είναι ώρα για το πρωτάθλημα. Όσον αφορά το φιλικό ανέφερε ότι διάλεξε έναν δυνατό αντίπαλο που στο παιχνίδι του δεν υπάρχουν οι σκοπιμότητες και οι καθυστερήσεις.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement