Connect with us

Αθλητισμός

Οι Παλαίμαχοι Πάτρας 1-1 με την ΕΛ.ΑΣ.

Published

on

«Κορμιά» έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου 2022 στο γήπεδο Προσφυγικών και στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαίμαχους Πάτρας και στην ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με τον αγώνα να τελειώνει ισόπαλος 1-1. Για τους Παλαίμαχους σκόραρε ο Αποσκίτης στο 30ο λεπτό και ισοφάρισε στο 50ο λεπτό ο Περτέσης για την Αστυνομία.

ΕΛ.ΑΣ.: Ασημακόπουλος, Βενέρης, Μηλιτσόπουλος, Κορμπάκης, Δημητρόπουλος, Σακαμπέτης, Περτέσης, Πανάς, Σπηλιωτόπουλος, Ζαφείρης, Ψυχογιόπουλος. Έπαιξαν και οι Μακρυπόδης, Καυγάς.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Μήλας, Μπενέτος, Γεωργαντόπουλος, Ανδριέλος, Μικές, Χαρδαλιάς, Αποσκίτης, Μπούρδος, Σακελλαρόπουλος, Φερτάκης, Δελαπόρτας. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Στασινόπουλος, Σκόνδρας, Καραγιαννάκης, Κατσαϊτης, Φορτώσης, Ρουμελιώτης, Διονυσόπουλος, Γιαννέτας, Κάντζαρης, Παναγόπουλος.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΩΝ

Οι φιλικοί αγώνες των Παλαίμαχων Πάτρας δεν σταματούν, αλλά συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη (9/11) θα φιλοξενήσουν την Εθνική Ενόπλων, ενώ στις 14/11 αναμετρώνται με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement